Evens, my usiedliśmy razem przed komputerem z otwartą stronką - spisem imion. Wypisywaliśmy tylko te, które nam obojgu się podobają. Wyszło po 5 na płeć. I bardzo szybko wybraliśmy te jedyne. jakoś tak nam się udało ;-) Ale od początku chcieliśmy wybierać razem, a nie przekonywać siebie nawzajem do własnych wyborów, bo tak to chyba byśmy się nie dogadali
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja-zola popieram Cie całkowicie. My w taki sam sposób wybraliśmy imię dla naszego synka, a poszło nam tak szybko i sprawnie, że imię już bylo wybrane na początku 2 miesiąca ciąży:-), byl tylko dylemat z imieniem dla dziewczynki - 2 byly brane pod uwagę (Nadia i Wiktoria) - jednak sytuacja rozwiązała się sama bo jednak będzie synek a nie córcia ;-)
MamusiuCzerwcowa, to tak jak u nas - juz na początku ciąży poszło raz-dwa i mieliśmy imiona :-) A u Was fajnie wyszło, że chłopak, skoro dla niego imię było od razu wybrane
Evens, powodzenia! To przy okazji świetna zabawa :-)
Evens, powodzenia! To przy okazji świetna zabawa :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Ja-zola masz w zupelności racje, bo nad imieniem dla dziewczynki pewnie glowila bym sie jeszcze do tej pory a dla chlopca od razu i mi i mezowi spodobalo się imię Tymek :-)
Evens - powiem Ci szczerze, że troszkę aż Ci zazdroszczę tych emocji związanych z wyborem imienia. To jest tak świetne uczucie, że aż czasami mi szkoda, że aż tak szybko to nam poszło. Bardzo przyjemnie było się tak rozmarzyć...
Evens - powiem Ci szczerze, że troszkę aż Ci zazdroszczę tych emocji związanych z wyborem imienia. To jest tak świetne uczucie, że aż czasami mi szkoda, że aż tak szybko to nam poszło. Bardzo przyjemnie było się tak rozmarzyć...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tak jak w rodzinie mojego chrześniaka.Tylko ich jest czworo.
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
u mnie w rodzinie też tak mają :-)
jest: Maryla, Marek, Magda,Mateusz i Monika ;-)
albo rodzice Kasia i Karol a dzieci: Magda, Małgosia i Marcel ;-)
fajnie to wygląda... np na zaproszeniu jak piszesz: MMMMM. Nowak
jest: Maryla, Marek, Magda,Mateusz i Monika ;-)
albo rodzice Kasia i Karol a dzieci: Magda, Małgosia i Marcel ;-)
fajnie to wygląda... np na zaproszeniu jak piszesz: MMMMM. Nowak
Podziel się: