reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

niom :-) moja mama ma na pierwsze Elżbieta, na drugie Hanna ale całe życie wszyscy nazywaja ją Hanią bo dziadek jak poszedł rejestrować to był podpiwszy:-) bo pierwsze dziecko i w ogóle i pomieszał kolejność imion,miała być Hanna Elżbieta :) Mało kto nawet wie że pierwsze jej imie to Elżbieta.

Co najlepsze dziadka bratu też się córa urodziła i oni tam w tym urzędzie razem byli.Ciotka miała się nazywać Marta Elżbieta a wójek też źle podał i zostało Elżbieta Marta.Wszyscy też zawsze mówili na nią Marta czyli drugim imieniem nazywali.
Na ślubie mojej mamy Marta była świadkową i ksiądz zaczął mówić że ślub bierze Elżbieta G....a i świadkową jest Elżbieta G....a.Mój tatko znając świadkową jako Martę zbaraniał, przerwał ceremonię i zaczął całą sprawę wyjaśniać.Ponoć śmiechu było wiele :)

reklama
U nas imię będzie wybierał M :-)

i ma dokładnie taki sam gust jak Silva, bo póki co Liliana jest na czele listy ;-)

Ha ha ha ha, dobrze, że ja jestem tylko Elką, nie ma problemu z pomyłkami :-)
Za to Krzyś ma na drugie Miłosław, a urzędniczka z uporem maniaka czytała "Mirosław", zaś ja, z jeszcze większym uporem, akcentowałam "Miłosław" - śmiech był na sali ;-)

ojej, Zołzunia dzięki! Mam imię dla drugiego synka jakby co -MIŁEK !:) Ale będzie do Mieszka ładnie pasować:))

TAk w ogóle to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO :)

no tesciowa wlasnie dzwonila podjarana ze bedzie chlopczyk, mowie jej ze bedzie sie nazywal Norbert a tu cisza w sluchawce, potem yyyyyyyy i na koniec" a czego?
:szok::no::wściekła/y:ale mnie wkur.......a, taka podjarana wrocilam z usg a ta potrafi człowieka zgasic, wiec niech sie nie dziwi ze do niej nie dzwonie. ucielam rozmowe mowiac, ze nam sie podoba i koniec kropka.ale niesmak mi zostal:-(

reklama
Do góry