forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dzięki forever - starsza, sympatyczna i aktywna Pani przekonała mnie ostatecznie))) Mojego męża też))) Dobre!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki forever - starsza, sympatyczna i aktywna Pani przekonała mnie ostatecznie))) Mojego męża też))) Dobre!
A jakie znasz jeszcze fajne wloskie imiona? moze byc cala lista ;-)Tez mam nadzieje, ze do naszego Alessandro nikt w Polsce nie bedzie mowic Olek, prawdziwy skrot to Sandro (lub "Ale" - w Polsce nie przejdzie), a moja corka chce koniecznie Alexa. Teraz tylko mysle nad drugim imieniem.
Nie wiem czy potrzebujesz imion dla chlopca czy dziewczynki. To sa chlopiece.A jakie znasz jeszcze fajne wloskie imiona? moze byc cala lista ;-)
Antoś i już!M chce dać tymon...ale mi młody na tymona nie wygląda boje siętroche tego antosia...ale on mi wygląda jak antoś