reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

niom :-) moja mama ma na pierwsze Elżbieta, na drugie Hanna ale całe życie wszyscy nazywaja ją Hanią bo dziadek jak poszedł rejestrować to był podpiwszy:-) bo pierwsze dziecko i w ogóle i pomieszał kolejność imion,miała być Hanna Elżbieta :) Mało kto nawet wie że pierwsze jej imie to Elżbieta.

Co najlepsze dziadka bratu też się córa urodziła i oni tam w tym urzędzie razem byli.Ciotka miała się nazywać Marta Elżbieta a wójek też źle podał i zostało Elżbieta Marta.Wszyscy też zawsze mówili na nią Marta czyli drugim imieniem nazywali.
Na ślubie mojej mamy Marta była świadkową i ksiądz zaczął mówić że ślub bierze Elżbieta G....a i świadkową jest Elżbieta G....a.Mój tatko znając świadkową jako Martę zbaraniał, przerwał ceremonię i zaczął całą sprawę wyjaśniać.Ponoć śmiechu było wiele :)

reklama
U nas imię będzie wybierał M :-)

i ma dokładnie taki sam gust jak Silva, bo póki co Liliana jest na czele listy ;-)

Ha ha ha ha, dobrze, że ja jestem tylko Elką, nie ma problemu z pomyłkami :-)
Za to Krzyś ma na drugie Miłosław, a urzędniczka z uporem maniaka czytała "Mirosław", zaś ja, z jeszcze większym uporem, akcentowałam "Miłosław" - śmiech był na sali ;-)

ojej, Zołzunia dzięki! Mam imię dla drugiego synka jakby co -MIŁEK !:) Ale będzie do Mieszka ładnie pasować:))

TAk w ogóle to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO :)

no tesciowa wlasnie dzwonila podjarana ze bedzie chlopczyk, mowie jej ze bedzie sie nazywal Norbert a tu cisza w sluchawce, potem yyyyyyyy i na koniec" a czego?
:szok::no::wściekła/y:ale mnie wkur.......a, taka podjarana wrocilam z usg a ta potrafi człowieka zgasic, wiec niech sie nie dziwi ze do niej nie dzwonie. ucielam rozmowe mowiac, ze nam sie podoba i koniec kropka.ale niesmak mi zostal:-(

reklama
Do góry