reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

ja pisałam o Liwii i Malwinie.
moja teściowa jak poroniłam pierwszą ciąże to na pocieszenie powiedziała mi,że"to może nie była ciąża?":eek:

reklama
u mnie tesciowa powiedziała ze nikoniecznie antoś bo jej sie z antoniną kojarzy (jej tesciowa) a ja dobitnie to w takim razie....ANTOŚ !!!! :]

póki co przekonuje mnie mama i M na tymona ale to takie troszke twarde :( nie wiem z twarzy to nie tymon....może benjamin? :) to takie trudne wybrać imię :(

bo imie po prostu musi sie poczuc tak wewnetrznie, choc jest milion pieknych imion w pierwszej ciazy od razy, bez rozmow wybralismy Dominike i teraz w zasadzie tez jednoglosnie Norbert....po prostu jakos tak:)

Ironia, ja bym obstawiała Antka albo Tymka. A teściową się nie przejmuj, to Wasze dzieciątko i Wasza decyzja co do imienia :)

reklama
Ach te teściowe:))) Mojej też się nasze propozycje nie podobają, ale moi rodzice też kręcą nosem więc to chyba kwestia różnic pokoleniowych. Niby się nie przejmuję, ale wiecie jak to jest, chciałabym, aby imię, które wybierzemy podobało się nie tylko nam, ale także dziadkom:)

Do góry