reklama
Ja juz plec znam wiec nie ma problemu. Synek bedzie miec wloskie imie (po tatusiu, a raczej po moim szwagrze, ktory nie ma dzieci). Alessandro (tak jak del Piero z Juventusu, moja pierwsza wloska milosc), w zdrobnieniu Sandro, Alex (takie imie chciala moja corka).
pyra909
Początkująca w BB
heh Faceta jeszce mozna namowic My kobiety mamy ten dar do przekonywania Mi tez podoba sie imie Benjamin ale moj synus juz ma wybrane imie: Oskarek. i raczej tak zostanie do konca aaa gdyby jednak siurak zniknol to dla dziewczynki to jeszcze troche do wybierania mamy podobają mi sie ; Victoria , Amelka, Natalia i Oliwia
Nadzieja:)
Fanka BB :)
justynka u mnie na li scie tes byl Gabriel i caly czas gdzies mam tam go z tylu glowy. Zobaczymy.
ironia a z tym dopisaniem Benjamina do listy to do mnie pytanie? Mi nic do tego moge sie tylko cieszyc, ze komus sie podoba;-)
ironia a z tym dopisaniem Benjamina do listy to do mnie pytanie? Mi nic do tego moge sie tylko cieszyc, ze komus sie podoba;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zaczynam się coraz bardziej cieszyć, że jestem zdecydowana Jeden problem "z głowy"
jak tesciowa usłyszała o benjaminie...to była cisza....i po chwili ...jak by nie miał na imie to bede go kochac.... lol....chyba kazda tesciowa tak na to imie reaguje?
ale oczywiście w moim przypadku olewka w koncu nie jej dziecko i nie musi go kochac...bo znajac ją to go zamymła i zaprzytula...błe...
ale oczywiście w moim przypadku olewka w koncu nie jej dziecko i nie musi go kochac...bo znajac ją to go zamymła i zaprzytula...błe...
reklama
Dziewczyny ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo mnie na razie żadne imię nie powaliło na kolana Jak tak czytam Wasze listy, albo to że jesteście już zdecydowane na jakieś imię to Wam zazdroszczę
Ostatnio coś tam z mężem zaczęliśmy luźno na temat imion, ale w żadnym nie doszliśmy do porozumienia. A synek na pytanie jak będzie się nazywał brat lub siostra odpowiada Emilka albo Kuba (na Kubę w żadnym wypadku nie chcę się zgodzić )
Póki co coraz bardziej się rozglądam i czytam, może coś nam wpadnie w ucho Albo jak na połówkowym dowiemy się jaka płeć to będzie łatwiej
Ooo z dziewczęcych imion podoba mi się Kalina (widzę, że tu większości) i Jagoda, ale niestety one raczej do nazwiska nie pasują, jak na złość :/
Ostatnio coś tam z mężem zaczęliśmy luźno na temat imion, ale w żadnym nie doszliśmy do porozumienia. A synek na pytanie jak będzie się nazywał brat lub siostra odpowiada Emilka albo Kuba (na Kubę w żadnym wypadku nie chcę się zgodzić )
Póki co coraz bardziej się rozglądam i czytam, może coś nam wpadnie w ucho Albo jak na połówkowym dowiemy się jaka płeć to będzie łatwiej
Ooo z dziewczęcych imion podoba mi się Kalina (widzę, że tu większości) i Jagoda, ale niestety one raczej do nazwiska nie pasują, jak na złość :/
Podziel się: