reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

Z Waszych propozycji imionowych :-) spodobało mi się najbardziej Amelka i Benjamin...
Ja swoje typy już mam córeczka- Gracjana a synek - Alanek ...mój D ma oczywiście inne zdanie.Tym razem postawię kropkę na końcu zdania sama :tak: W przypadku starszego synka dalismy mu na imię Igor wspólnie a tu coś nie możemy dojść do kompromisu :-)

reklama
Tak z ciekawostek właśnie przeczytałam na onecie, że rodzice chcieli nazwać swoje dziecko Kermit i USC nie wyraził zgody:) Ostatnio odrzucił również propozycje: Hosanna, Akira, Leo, Lisev, India, Jagienka, Kika, Ludon, Tiara, Viktor i Vitold. Skąd rodzice biorą takie imiona...:eek:

jak tesciowa usłyszała o benjaminie...to była cisza....i po chwili ...jak by nie miał na imie to bede go kochac.... lol....chyba kazda tesciowa tak na to imie reaguje?
ale oczywiście w moim przypadku olewka :) w koncu nie jej dziecko i nie musi go kochac...bo znajac ją to go zamymła i zaprzytula...błe...
U mnie tez byla cisza, myslalam, ze Jej sie spodobalo, a ja poprostu zatkalo a na drugi dzien po naradzie z rodzina musiala zadzwonic na Skypa I wyrazic swoje niezadowolenie;))). Mam ja gdzies a mojemu m powiedzialam, ze jak sie jej nie podoba to moze byc Bozydar.
anapi mi tez sie podoba Alex, ale juz jeden w rodzinie jest wiec nic z tego.

za to mojej mamie sie bardzo podoba....mowi ze bedą w domu oziutek (pies) i beniutek :-) i powiedziala ze tesciowej sie podobac nie musi :-)

Chyba nigdy nie dogodzi się wszystkim w kwestii imienia. Najważniejsze żeby nam-rodzicom się podobało i nie było krzywdzące dla dziecka :)

ten smart phone mnie wykonczy. Wiem, ze czasami pisze cos nedorzecznego, ale to przez moj madry telefon, ktory przeksztalca wyrazy, ktore pisze na zupelnie inne, zabierajac tym samym ses zdania ;) Np zamiast wiem pisze wiekszosc.

reklama
Do góry