reklama
traschka
Mama Marysi
:-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
i... Kalina do tego
Mi z "roślinnych" bardzo się podoba imię Jaśmina, ale na pierwsze nie mam odwagi dać - choć mam koleżankę która to zrobiła - choćby dlatego, że ewentualne zdrobnienie Jasia bo takie się nasuwa zupełnie mi nie pasuje. Ale na drugie dam :-)
Mi z "roślinnych" bardzo się podoba imię Jaśmina, ale na pierwsze nie mam odwagi dać - choć mam koleżankę która to zrobiła - choćby dlatego, że ewentualne zdrobnienie Jasia bo takie się nasuwa zupełnie mi nie pasuje. Ale na drugie dam :-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
A u nas ogromny przełom. Zmusiłam męża żeby usiadł ze mną i zastanowił nad imionami i..... wybraliśmy:-)Chłopczyk-Adam, dziewczynka-Joanna
Aestima
Fanka BB :)
Dubeltówka- Joanna to moja mama Sama bym rozwazała toimię gdybym miała córkę no i gdyby mama miała inaczej na imię.
Justynka- jak będziesz miała chłopca, to jestem za Jędrusiem-znamtrzech super Jędrków (jeden z nich to mój brat). Wszscy inteligentni, fajni i przystojni
Justynka- jak będziesz miała chłopca, to jestem za Jędrusiem-znamtrzech super Jędrków (jeden z nich to mój brat). Wszscy inteligentni, fajni i przystojni
Nadzieja:)
justynka jagodka mi sie podoba I tez na"J" jak twoje
ramari
My imienia jeszcze ie wybraliśmy. Jakbym miała córcie to na 90% była by justynka. Podoba mi się bo oficjalnie Justyna brzmi dobrze i jest też dużo zdrobnień: justynka, justi, justyś. U mnie chyba będzie chłopak bo ostatnio coś dyndało między nóżkami.
Ostatnio też dla chłopca przewinął mi się Jarek. Powód ten sam co u justyny. Może być jarek, jaruś, jaro. Był by Przemysław i Jarosław :-) Co o tym myślicie?
Ostatnio też dla chłopca przewinął mi się Jarek. Powód ten sam co u justyny. Może być jarek, jaruś, jaro. Był by Przemysław i Jarosław :-) Co o tym myślicie?
reklama
traschka
Mama Marysi
Ja uwielbiam imię Jarosław, mój kochany brat sie tak nazywa dlatego to imię mi się bardzo dobrze kojarzy. Gdyby nie brat sama rozważałabym to imię...
Podziel się: