reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dziecka

reklama
1,5 roczna Córeczka mojej przyjaciółki nazywa się Jagódka i jest przecudowna :-)
Mnie się też podoba Malina, no ale Jagoda i Malina - nie

i... Kalina do tego :-D
Mi z "roślinnych" bardzo się podoba imię Jaśmina, ale na pierwsze nie mam odwagi dać - choć mam koleżankę która to zrobiła :tak: - choćby dlatego, że ewentualne zdrobnienie Jasia bo takie się nasuwa zupełnie mi nie pasuje. :no: Ale na drugie dam :-)

Dubeltówka- Joanna to moja mama;) Sama bym rozwazała toimię gdybym miała córkę no i gdyby mama miała inaczej na imię.

Justynka- jak będziesz miała chłopca, to jestem za Jędrusiem-znamtrzech super Jędrków (jeden z nich to mój brat). Wszscy inteligentni, fajni i przystojni:)

My imienia jeszcze ie wybraliśmy. Jakbym miała córcie to na 90% była by justynka. Podoba mi się bo oficjalnie Justyna brzmi dobrze i jest też dużo zdrobnień: justynka, justi, justyś. U mnie chyba będzie chłopak bo ostatnio coś dyndało między nóżkami.
Ostatnio też dla chłopca przewinął mi się Jarek. Powód ten sam co u justyny. Może być jarek, jaruś, jaro. Był by Przemysław i Jarosław :-) Co o tym myślicie?

reklama
Do góry