reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
no sklerozo ja pisałam,że chce dac Kalina,a D.się nie zgadza,a mi się marzy to imię,tak jak Benjamin Nadziei moja córka(jak będzie córka)musi byc Kalina

justynka kochana, tyle skrobiecie ze ja jeszcze nie czaje ktora co pisze... tzn mylicie mi sie :sorry2:
Mojemu nie popdoba sie Zoja... i kategorycznie mam zakaz na to imie :dry:
wiec wymyslam dalej... i stanelam na Kalince :-D:-D:-D - sliczne co nie :tak::-)

reklama
Nadzieja nie kieruj sie opiniami innych,oni przyzwyczaja sie do imienia.A imie nie wiem co jest w nim takiego że teściowa dzwoni i żąda zmiany.
Mojej mamie też sie nie podobaja imiona wybrane dla syna Benjamin lub Bastian ale zaczyna sie do nich przyzwyczajac.Ale dałam jej możliwosc wyboru swoich i wybrała takie których ja jako matka nie zaakceptowałam bo były imionami typowo angielskimi nie pasujacymi do nazwiska typowo polskiego.

Do góry