reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
Tusen ale historia! Super, mi się Benjamin podobało do początku:)

mgordon ale dlaczego ma być święte? To na bierzmowanie przyjmuje się imię świętego. Bez przesady...

Mgordon, Agatka dziękuję :) Imiona kojarzą mi się z osobami i znam samych fajnych Tomków :D Polecam ;)
Polkajka świetne te literki...i cena przystępna. Kuszą mnie im częściej je oglądam :D...choć w oko wpadł mi już pociąg nad łóżeczko...ale to dam na watek kącika

Tusen faktycznie wybór konkretny, a o tych literkach było chyba niedawno w DDTVN, ale cena wysoka niestety

przyszlam tu troche pomarudzic...

Moje typy ciagle to:
1. Matylda - pierwsze moje imie jakie mi sie spodobalo, moj typ, ale cala rodzina krzywi nosem na to imie.
2. Michalinka - przesliczne imie, ale mezus kategorycznie powiedzial NIE. Ze niby dzieci beda sie smiac i przezywac Michal... :dry:
3. Zoja - takie niespotykane tez sliczne, ale mezus powiedzial NIE, bo mu sie z psim imieniem kojarzy :dry:
4. Alicja, ale tylko w wersji pelnej, juz skrot Ala mnie wkurza..

ja juz chce miec wbrane imie!!!!! :wściekła/y:

reklama
Do góry