reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
A gdyby tak zakupić piankę taką mięciutką albo filc i wyciąć literki? Może coś fajnego by z tego wyszło :)

IMG_3377.jpgIMG_3378.jpg

Narazie je postawiłam na oknie bo nie wiem gdzie będą wisiały.Te serduszka z boku to ramki na malutkie zdjęcia też mi sie spodobały i je wziełam.
Misialina ja kupowałam na sztukę dawałam w przeliczeniu 10 zł za literkę.Ale warto bo nprawde fajnie wyglądaja.
Widziałam jeszcze w tym sklepie w podobnym stylu co literki taką dużą ramkę na zdjęcia z napisem moje pierwsze 12 miesięcy i 12 małych ramek.Tylko ta ramka kosztuje 400złi sie mocno zastanawiam bo to już uważam drogo,ale specyfika tego sklepu taka jest.

tusen prześliczne te literki :)
Może i ja się skuszę... w końcu potrzebuję tylko czterech więc to już nie taki duży wydatek :)

Tusen, fantastyczna historia! W sumie taka trochę romantyczna:) Teraz wydrukuj tego posta w której ją opisałaś i schowaj do skrzyneczki z pamiątkami synka- kiedyś sobie przeczyta:))

tusen wielkie gratulacje:) ja jak bym chyba zmienila imie z norberta na inne nigdy bym sobie niedarowala...po prostu czuje ze to bedzie dobre imie dla mojego synka i juz:) a jak sie komus nie podoba trudno.....

reklama
Do góry