aneczka1526
Fanka BB :)
spokojnie, moja znajoma w chwili gdy zobaczyła swojego brzdąca tuz po porodzie wpadła na to jakie imię mu dano wlasnie mnie to strasznie meczy... ze nie mam jeszcze imienia wybranego... strasznie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, moja znajoma w chwili gdy zobaczyła swojego brzdąca tuz po porodzie wpadła na to jakie imię mu dano wlasnie mnie to strasznie meczy... ze nie mam jeszcze imienia wybranego... strasznie...
Agatka to tak jak mój, co lepsze, mój brat tez Tomek...hehehZresztą Tomek również bo to mój Mąż :-) he he
przyszlam tu troche pomarudzic...
Moje typy ciagle to:
1. Matylda - pierwsze moje imie jakie mi sie spodobalo, moj typ, ale cala rodzina krzywi nosem na to imie.
2. Michalinka - przesliczne imie, ale mezus kategorycznie powiedzial NIE. Ze niby dzieci beda sie smiac i przezywac Michal...
3. Zoja - takie niespotykane tez sliczne, ale mezus powiedzial NIE, bo mu sie z psim imieniem kojarzy
4. Alicja, ale tylko w wersji pelnej, juz skrot Ala mnie wkurza..
ja juz chce miec wbrane imie!!!!!
Larvuniu może przestań się nad tym teraz zastanawiać, bo widzę że masz wciąż ten sam dylemat. Odpocznij od tego i może za miesiąc sprawa wyda się bardziej oczywista?