reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
Ja też jestem za Alicją.Bardzo ładne imię.

Chciałam jeszcze powiedzieć że ja tez należę do tych które nie mają wybranego imienia.
Mi podobają się Nadia,Liliana lub Majka a mój M wyskoczył ostatnio z Jagodą. Więc też nie wiem już jak mówić do brzuszka.

Zresztą Tomek również :tak: bo to mój Mąż :-) he he
Agatka to tak jak mój, co lepsze, mój brat tez Tomek...heheh

przyszlam tu troche pomarudzic...

Moje typy ciagle to:
1. Matylda - pierwsze moje imie jakie mi sie spodobalo, moj typ, ale cala rodzina krzywi nosem na to imie.
2. Michalinka - przesliczne imie, ale mezus kategorycznie powiedzial NIE. Ze niby dzieci beda sie smiac i przezywac Michal... :dry:
3. Zoja - takie niespotykane tez sliczne, ale mezus powiedzial NIE, bo mu sie z psim imieniem kojarzy :dry:
4. Alicja, ale tylko w wersji pelnej, juz skrot Ala mnie wkurza..

ja juz chce miec wbrane imie!!!!! :wściekła/y:

larvunia nawet nie wiesz kobieto jak ja cie rozumiem...mam ten sam dylemat i to dokładnie ten sam

Magdalena tak, ale Madzia nie i to bardzo nie, a na pewno tak bedą mówić, szczególnie na małą
Alina mężowi ciągle jakby nie leżała..
Anna mnie się już mniej podoba, do tego z nazwiskiem tak dziwnie brzmi
Katarzyna w zasadzie nie ma powodu dla jakiegoż nie mogło by być, ale jakoś nie
Izabela - mój mąż mówi,że mamy wśród znajomych za dużo Iz, aż 2
No i ostatnio doszedł pomysł Małgorzaty...ale nie wiem:baffled:
Dlatego tak jak traschka napisała:
Larvuniu może przestań się nad tym teraz zastanawiać, bo widzę że masz wciąż ten sam dylemat. Odpocznij od tego i może za miesiąc sprawa wyda się bardziej oczywista?

odpuściliśmy sobie na jakiś czas...i już tydzień nie gadamy o imieniu...a u was no cóz Alicja ładnie, ale Ala na pewno będzie..nie uniknione

do mnie osobiscie Jagoda jakos nie przemawia :) ale podobają mi się takie jak: Hania, Ania, Helenka...jak dla mnie teraz za dużo julii, lilianek, martynek :) u nas gdyby była dziewczynka to na pewno helenka po mojej babci :) mam nadzieje ze nastepne bedzie heh :)

Aneczka do mnie mówią tak:
AGA- choć wielu się to z Agnieszką kojarzy
AGUŚ- tak mówi głównie mój Mąż
AGATKA- lubię jak tak do mnie mówią
ACIA- tego zdrobnienia użyła kiedyś moja Ciotka, przyjęło się w rodzinie, jak byłam mała to mi to nie przeszkadzało... ale jak teraz ktoś tak do mnie powie do kur... dostaje ;-)

Larvunia- do Ciebie to mi tylko Michalina bądź Matylda pasuje... Choć sama nie wiem czemu?!

reklama
Do góry