reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

A może Marcelek i Marcelinka ;)
heheh nie kochana smiesznie by bylo w tedy ;-)
Ja czaje sie na ta Michalinke, ale nie mam nawet kiedy z moim o tym pogadac, bo jak on wraca to ja juz spie a rano 10 min doslownie sie widzimy :sorry: i tak dzien w dzien... juz sie doczekac nie moge wakacji... bedzie mial wiecej wolnego niz w pracy ;-)

reklama
Oj larvunia no może maz się przekona do Michalinki
choć wiem jak trudno zmienić myślenie faceta w tej kwestii...moj tez "kocha się" w innych iminach niż ja głownie dla dziewczynki, wiec problem nie lada...

Tusen to mielibysmy 3 Benjaminow na czerwcowym forum :-)
Moja kolezanka ostatnio wybrala imie dla swojego synka- Noah, sliczne imie. Nie moze mi wyjsc normalnie z glowy.Moze ktoras sie skusi ;-)?

nie byloby problemow z rejestracja takiego imienia u nas :eek: Dla mnie za egzotyczne imie, ale ladnie brzmi :tak: Takie inne :tak:

reklama
Do góry