reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
Nadzieja...Benjamin to świetny wybór...mój syn ma tak na imię i w naszej miejscowości przez 10 lat nikt tak nie nazwał swojego dziecka, w tym roku urodził się takiej jednej dziewczynie Benjaminek...a jak ktoś pyta jak mój syn się nazywa to każdy jest zaskoczony i twierdzi że to piękne imię.

Larvuniu, Michalinka ładniej. Ilonka mi się nie podoba, ale jest oryginalne, to fakt. Znam dwie Ilonki.

My już zdecydowaliśmy, chociaż może nam się jeszcze pozmieniać. Na dzień dzisiejszy Mieszko albo Klara:))

ja cały czas obstawiam Kalinę,ale ta Michalina też mi chodzi po głowie,ale nasi bliscy znajomi mają już taką pannę o tym imieniu i nie wiem jak D.się na to zapatrzy:-p,a chłopak to ostatnio mi Aleksander do głowy przyszedł-Aleks:happy2:

Mnie się bardzo podoba Michalina. Można tak ślicznie zdrabniać - Michasia.
Ale podoba mi się też Ola i Zosia.
Bardzo mi się podobała Gabrysia i Hania ale znajomi nas wyprzedzili:)
Dla chłopca Tymon (mam już Szymona), Albercik albo Pawełek.

Justynka- my też rozważaliśmy Kalinkę;) Jest obecnie na drugim miejscu- zaraz po Klarze:) Antoś też na drugim- zaraz po Mieszku:)

reklama
Do góry