reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

reklama
nie nie nie jestem zwiazana ze swoim imieniem i na inne nie zareagowalabym hehehe, ale tak z ciekawosci pytam. Bo jak sie dziecko skrzywdzi niewygodnym imieniem to mozna byloby zmieniac hehehe

ja nie przepadam za imieniem michalinka :) ale u mnie wybor duzo zalezy od tego jakie osoby znam o tym imieniu :) tak samo jak moj misiek nie chce jakuba bo kiedys znał tak jakiegos kolesia który był zryty hehe :)

helenki nie ma w wykazie 50 najpopularniejszych imion :)
antoś jest :) ale to nic :) teraz sie tak zastanawiam skad mi sie ten antos wziął.....a wiem...w żłobku miałam takiego przesłodkiego antosia kuleczke :) jak bedzie robaczek okrągły to będzie antoś a jak nie to coś się jeszcze wymyśli :)

larvunia nigdy nie wiesz czy imie wybrane bedzie sie dziecku podobało.A skrzywdzenie imieniem rozumiem w dwojaki sposób.
Nawet zwykła Anna może byc krzywdząca dla dziewczynki ktorej strasznie sie to imie nie podoba.
A chyba nie chcesz dac dziecku na imie Światłomierz:-)Słyszałam o jednym przypadku jak rodzice chcieli tak nadaćdziecku na imie,naszczeście urzędniczka odmówiła.
traschka to jest ta tolerancja dla rodzicow,gdyby zmienili zdanie.Bo chyba nie dla dziecka:-)

blahahahaha przepraszam, nie moglam sie powstrzymac heheheheheheh... ajkie imie.. masakra...
nie no slyszalam jak jedna babka zalila sie ze ma na imie Jadzia i "zdrobniale" lasnie wolali w szkole za nia Jaga i strasznie tego nie lubiala i sie wsciekala i kazala na siebie Jagoda wolac :sorry2:

tusen no jasne, że dla rodziców:) Może to dla biednych mam, których pijani mężowie poszli rejestrować dziecko w urzędzie i wymyślili jakieś imię na poczekaniu...:)

reklama
Do góry