reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
ja powoli sie przyzwyczajam do imienia Alicja ;-)
Jak mi nie podejdzie to mam czas zmienic ;-)

Mysia Alinka jest slicznie :tak:

traschka wyobrażasz to sobie, żeby larvunia przestałą myśleć...to jak narkotyk...nie da się nie myśleć o niewybranym imieniu...ja myślę ale nie gadam z mezem

larvunia dzieki...mnie sie kojarzy od razu taka blondyneczka z kręconymi włosami..tylko jedna taka kiedyś znałam..

Mi sie tez Alina bardzo podoba. Mialam kiedys kolezanka Aline bardzo poukladana, asertywna I do tego sliczna dziewczyna:-). Dziewczyny nie zazdroszcze wam dylematow zwiazanych z wyborem imienia/imion. Ciesze sie, za ja mam juz to za soba.

Hehehe imie poważna sprawa... Choc i tak 3/4 ludzi tak do około 20 roku życia nie lubi swojego imienia (ktoś sobie jakąs sonde przeprowadził kiedyś na ten temat :p )

U nas co do dziewczynki od razu była Aleksandra , choc ja wolałam Zosie lub Marysię, ale mąż się nie zgodził i wymyślił Leokadię (tak LODZIA) więc spanikowałam i rzucilam "a może Olcia" i tak została Olcia :)

reklama
traschkaNajgorsze jest to, że na poważnie... Wkręcił sobie, że skrót od Leokadia to Kadia, ale jak mu powiedziałam, że w błędzie jest i że Leokadia to Lodzia to skrzywił się i powiedział "ja nie chce żeby ktokolwiek wołał tak do mojej córki !!" wiec Aleksandrą się zachwycił :p No cóż, z mężami tak już jest, gdyby nie my ZGINĘLI BY !!!

Do góry