reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
napisze chyba na kartce imiona i wsadze do miseczki i bedzie losowanko komisyjne przy mezu :-D
no masakra jak ja mieszam! :-D

larvunia ja jednak mimo wszystko myślę,że jeśli do tej pory się nie zdecydowałaś to nie ma co się zmuszać.Uważam ,że imię samo Ci się nasunie jak zobaczysz już malutką i będzie na Ciebie zerkała spod cyca tymi słodkimi oczkami :tak:

Mysia u Ciebie bym nie miała dylematy...Madzia i już. Taki był mój wybór gdyby zamiast Tomcia była dziewuszka :)

No Evka - właśnie ta "Madzia" skutecznie mnie zniechęca..nie znoszę tego zdrobnienia, a na malutką na pewno tak będą mówić..nie, nie , nie

Jako, że nadrabiam wątek to:
Larvunia - a może zdrobnienie Alka od Alicji ? Tak mówi moja koleżanka na swoją córkę. Ja myślę, że tak jak Ty będziesz mówić/zrabniać tak i inni.
Ironia - Helena bardzo ładnie, też myślałam o takim imieniu ale pasuje do aniołka a jeśli Młoda będzie we mnie to diabełek :-p no i zdrobnienie Hela jakoś niekoniecznie mi leży.:eek:
Nadzieja :) - śliczne wieszaczki - literki - w PL takowych nie widziałam. :-(

reklama

polkaja powiedz mi Pola to zdrobnienie z jakiegos imienia wzielas czy poprostu POLA i czy mialas problemy z rejestracja :sorry: Tez nad tym imieniem kiedys myslalam :tak: No i mi namieszalas teraz dodajac kolejne imie blahahaha :-D

edit:
kiedy Pola ma imieniny
znalazlam 23 wrzesnia tjaaak :confused:

Pola do skrót od Apolonii:angry: ale my zarejestrowaliśmy jako Pola-bez żadnych problemów-imieniny 09.02

Na drugie daliśmy Ewa (po ukochanym wujku-Ewaryscie) i dopiero potem zorientowaliśmy się, że wyszła nam....POLEWA:-)

Do góry