reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

Nam bardzo się podoba Julia dla dziewczynki, chociaz rzeczywiscie jest ich już mnostwo, ale nieważne
Natomiast będzie synek u nas już na 100%. I chyba Oskar. Ale podoba nam się równiez Kuba, Mikołaj.

reklama
No racja szmiks ... jeśli nie mieszkasz w Irlandii, trochę dziwnie by było poznać tu jakiegoś Fintana :laugh: Wiesz ... imię musi jeszcze pasować do nazwiska i co np. Forgiel Kowalski lub Donel Nowak, albo Fintan Maliniak ;)
Może znajdziecie jakieś imię, które jest i polskie i irlandzkie

No fakt aniay ;D ;D ;D

Elexi ... to widzę, że Julia ma największe branie z żeńskich imion ;D
a jest imię KUBA, czy tylko JAKUB ???

MariaOla
ta stronka jest superrr!
Ja myślałam o Juli i Mateuszu , a tu widze to, że to imiona bardzo na TOPIE!!!! O Juli wiedziałam, ze jest popularna , więc rozważałam tez Laurę, Karinę, Sarę, ale ,że Mateuszów już tyle mamy to nie wiedziałam. Nie chciałabym aby synek miał b. popularne imię....czyli znowu kiszka i nie mam imienia dla chłopca jak niektóre z was! :mad:

No u mnie trwa konkurs i oczekiwanie na propozycje :) narazie staneło na Kajtusiu i Olivierze :)

Juli jest naprawde DUŻO !! i Kubusiów też mnóstwo !! JA podobnie jak MariaOla nie chce, żeby idąc ulicą na dźwięk imienia mojego dziecka odwracało się pięć małych pociech ;)

eh z tymi imionami, to czeba zaczekać, aż poznamy płeć, wtedy łatwiej będzie coś wybrać.

Ja mam na imię Mariola i dziewczyn z tym imieniem w całym swoim życiu poznałam aż dwie i jeszcze w bloku na przeciw moich rodziców była jakaś mała dziewczynka (20 lat młodsza ode mnie) o tym imieniu i gdy ktoś ją wołał to reagowałam i od razu byłam w oknie. Niewiem, może jak się ma na imię Kasia i słyszy się swoje imię to już się tak czujnie nie reaguje.

reklama
Do góry