reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dzidziulki

reklama
A mi coraz bardziej zaczyna podobać się imię dla chłopca Filip,Filipek.Fifi:-)
Bartuś, Bartek,Bartosz:-)

a największym moim faworytem jest Kubuś,Jakub,Kuba (to imię braliśmy pod uwagę kiedy chodziłam w ciąży Sandrą)

hmmm ja tu martwie się jak dać na imię synkowi a pewnie będzie druga córa:laugh2:

Dla dziewczynki wybrała imnę Sandrunia
Juliia,Julka
mi podoba się również Oliwia,Oliwka (Sandra miała być Oliwią)
Jakoś niemożemy się zdecydować:dry:

Kiedyś zrobiłam rozpiskę imion które mi się podobają , oto one:-)
Filip
Hubert
Jakub
Kamil
Oskar
Robert
Szymon
Wojciech
Bartosz

Anita
Julia
Kalina
Karina
Kinga
Laura
Łucja
Maja
Natalia
Rozalia
Sara
Zuzanna

Oliwia

:baffled: My z Pawem nie możemy sie dogadac co do imienia..... Mi sie podba Natalia, Maja, Pola , Paulina, Adrianna.....a Pawłowi Antonina i Tatiana........ i mamy error:confused: :baffled:

Buhahaha.. Cynamonka.. i jak kole żanka mówi do psa? "Rychu, dawaj idziemy na spacer!" albo "Ryszardzie aleś napaskudził" :-D

hehe ale mnie dzis wszystko bawi :) To chyba miedzyinnymi dlatego, ze mężul wrócił :tak:

No ale.. "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki":-D ;-)

Btw. Kamilala - Maks jest super. Też mi sie bardzo podoba (zaraz po Filipie i Kacperku :-D ) . U nas Zuza była już pójściem na kompromis (obojgu nam się podoba ale na dniach rodzi moja przyjaciólka i też uparła się na Zuze) A co do innych imion to podobnie jak Tynka nie umieliśmy się dogadac. Nawet robiłam na blogu sonde wśrod znajomych. Ze wschodnich imion prym wiodła Lenka. ;-)

Paweł się smieje że poczekamy na nową swiateczną reklamę plus gsm kabaretu mumio .....wtedy jakos sie dogadalismy moze i tym razem uzyja jakiegoś fajnego imienia............:-)

reklama
oj biedny pies, taki sie niewygodny zrobil :-( nie no zartuje ;-) Maks to bardzo fajne imie :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cóż strzeliłaś w sedno sprawy...mama traktuje go jak syna....krzywdy mu nie da zrobić...:-):-)

MariOla
a mi własnie te "Mati" ciężko przychodzi...a mężuś to pierwszy będzie tak wołał -jakby co.
A na temat Maksa to powiedział: "a rób jak uważasz to twoje dziecko...możesz nazwac jak chcesz".
HALO halo :eek: a gdzie on był jak zafasolkowałam???? To czemu mi nie pomoże teraz ???!!!!

Do góry