reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

A ja znalazlam tylko tyle ze jest to skrot utworzony od imienia Nadzieja,i jest to imie pochodzenia francuskiego,czesto nadawane w rosji i ostatnio w polsce

reklama
Podoba mi sie Nadia ale mojemu misiowi nie bardzo jak zawsze zresztą hihhi
mam jeszcze okolo 4 misiecy na zastanowienie sie ale jestem straszniie wybredna i cięzko mi sie zdecydować na jakieś konkrety ::)

Nadia jest fajne. też się zastanawiałam. dzisiaj znowu była wojna o Igę :) Grześ stwierdził, że już bardziej mu się podoba Nina, Natasza albo Ida- tylko nie Iga. Nie wiem czy się ze mną drażni (bo to i tak wszystko moje propozycje)ale strasznie mnie denerwuje..

taak. tak jakby grzesiek było fajne ;) twierdzi że między Idą a Igą tylko jedna litera różnicy, więc mogę pójść na kompromis. I weź tu wytłumacz facetowi...

Echhhhhhhhhhhhhhh z tymi facetami ::) mojemu tez sie zadne nie podoba a sam nie wymysli nic :mad: teraz jak wroci to bedzie glowny temat,bo juz czas jakies ustalic,moze nie konkretnie ale zeby jakies co obojgu bedzie pasowalo-a tu chyba bedzie trudno,oj trudno

Pewnie, że czas.. ja jestem konkretna kobieta i jak się zdecydowałam, to już mi się nie zmienia. i przecież trzeba jakoś do dziecka mówić no nie??? (nigdy nie wiadomo na 100% jaka płeć więc na wszelki wypadek raz mówię Iga a raz Szymon :))
a facetom to się wydaje, że ciągle jest dużo czasu.

reklama
Do góry