reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

ja się zaprałam i nie ustąpię, nie ma szans. będzie Iga Honorata i koniec. a moje słońce ma jeszcze trochę czasu, żeby się przyzwyczaić..no chyba że to jednak facet, to Iga odpada ;D

reklama
nam podobała się Agata Aleksandra
teraz zmieniło się na Wiktoria
dla chłopca nadal nic nie mamy - oby to była laseczka ;)

mnie ewentualnie podoba się Artur, Krzskowi nie, a najlepiej dałabym dziecku Krzysztof, ale głupio - w razie czego ojciec i syn tak samo ;)

A ja nie wiem maz sie uparl ze jak bedzie wiedzial kto mieszka w moim brzuszku to pomysli
Mi sie ostatnio LAURA spodobala

kasianka pisze:
Agata bardzo ładnie, zresztą Wiktoria też. no to trzymamy kciuki żebyśmy miały dziewuszki :)

na wszelki wypadek nie dziękuję ;) jak mój mąz zaczyna w sklepie oglądać zabawki dla chłopców - jazgoczę, że wykracze i ma oglądać lalki ;)

ja miałam dla chłopca juz jakis czas temu gabriel
a z dziweczynka mam wiekszy problem nie zebym sie jej nie spodziewała
bo przeczuwałam ze bedzie dziewuszka
ale jakos trudniej mi wybrać imie
kolejne typy RÓŻA JUDYTA SANDRA
CZY JA SIE KIEDYS ZDECYDUJE ::) >???

a za mną chodzi Tomasz ;)

Ja jestem strasznie spaczona po pracy w szkole, z każdym imieniem mam jakieś dziwne skojarzenia, ojej

a wczoraj wymysliliśmy, że wszystkim wścibskim bedziemy mówić , że wybraliśmy imię dla chłopca:

uwaga!!! Pankracy ;D

Co Wy na to???

reklama
Do góry