reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
witam
u nasbedzie Kuba (ale w takiej formie) lub Konrad a dziewczynka mąż chce Karolina ale mi jakoś nie bardzo pasuje generalnie ma bć na K bo teraz jest - Kasia, Krzysztof i Kacper :)

heh to tez pomysl :) wszystkie dzieciaczki na K, Kuba a nie Jakub jeszcze sie nie spotkalam :) na dziewczynki na K podpowiadam Kamile ;P(moje imie) Kaja i Kasja, Klaudia,Kornelia moje dzieko bedzie mialo problem bo mama ma sklonnosc do dziwnych imion a tata dziwne imie nosi i nie wiadomo co sam wymysli :)

jak będzie dziewuszka - na co liczymy to Oliwia
z chłopcem jest problem. Nie podoba mi się większość imion. W domu mamy już Matiego. Myślałam może o Adrianie....nie wiem jeszcze...

ja bym chciala jakies nie polskie ladne imie ale moj maz woi normalne poslkie i na dziwne sie nie zgodzi bo mowi ze sie dzici w przedszkolu beda smialy :/ a mis ie nadia podoba albo inne w ogole to tosia i jagoda marika albo zosia :) ale maz sie zgadza tylko na tosie od antosia albo zosie :) a mis ie jagordka bardzo podoba :) a chlopiec chyba mikolaj bedzie antos tak na drugie mial :)

strasznie duzo mam teraz malych Nadii dookola to imie przezywa chyba szczyt popularnosci, Mikolaj jest cudne, i Zofia mi sie tez podoba ale przegrywa z Hanna:) natomiast tu w norge mam znajoma ktora ma piekna corke o imieniu Jagoda, taka mala cyganeczka a niedawno do kompletu urodzila sie Malina :D normalnie deserowo tam w domku mniam

hahah dobre te deserowe imiona :)) ja jeszcze nie spotkałam w swoich stronach małej Nadii ale za to jest pełno JULI. Wśród chłopców dominuja imiona Patryk, Szymon i Oliwier. ja nie mam pomysłu na imię dla chłopca:/ jakoś nic mi się nie podoba... no z wyjątkiem imienia Mieszko, co z kolei nie podoba sie nikomu hehehehehe :)))

reklama
za ja juz zmienilam koncepcje na dziewczynke i bedzie zamiast Julki Lena, ale i tak pewnie mi sie jeszcze pozmienia

Do góry