reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
u nas tez jeszcze nie ma ostatecznej decyzji. Mi sie coraz bardziej podoba Alicja, mężowi Agata i Justyna...
W razie czego musimy na chlopca imie tez miec-bo wiadomo lekarze czasem się mylą;)

U nas po wczorajszej rozmowie staneło na tym że będzie Borys albo Gabriel z powrotem jednak.... ciężki orzech do zgryzienia bo mnie się oba strasznie podobają.....

ola u mnie zostaje JASIO!!!!! chocby nie wiem co i nawet maz juz gada jasio wiec sie przestawil i dobrze :p juz nie chce zmieniac :)

wiolcia krzys to bardzo ladne imie :D moj maz i tata maja tak wlasnie ;) bo krzyski to super chlopaki :p

heheeh Missiiss w koncu bo juz nie nadazalam i ostatnio sie wlasnie zastanawialam czy aby Jasiek jest juz na 100 Jaskiem czy moze troszke Marcelkiem :p

Ewwe Gabriel jest baardzo pieknym imieniem u mnie na osiedlu mieszka chlopak ktory ma tak na imie i jako dziecko mial burze afro blond lokow i olbrzymie okragle niebieskie oczy ciagle tak wyglada tylko wloski mu sciemnialy troche, wszyscy mowili na niego Gabrys lub Gabi :) Borys jest dla mnie twardszym i takim bardziej meskim imieniem natomiast Gabriel ma w sobie cos eterycznego i delikatnego eeehhhhh ciezki orzeszek

Zaczęło mi się ostatnio podobać imię Henio :) Strasznie sympatyczne, a bardzo bardzo rzadkie :) Ale to następnym razem - jeśli będzie chłopczyk, to teraz musi być Franek, inaczej już sobie nie wyobrażam :)

o wczoraj maz zaproponowal mi franka :)

salomi no jasio juz na 1000000% zostaje bo to moj jasiuniek juz ja juz inaczej do niego nie umiem mowic :) ale tak ladnie opisalas imie gabryjel ze mis ie tez zaczelo podobac :)

reklama
Cześć dziewczyny :)

U mnie na razie wybieramy z mężem pomiędzy Mateuszem a Emilem :), ale chyba bardziej jestem za Mateuszkiem. Wszystko rozstrzygnie sie jak zobaczymy maluszka :)

Mateusz
Mateusz jest niezwykle odpowiedzialny, prawdomówny, sprawiedliwy, dobroduszny. Raz podjęte ustalenia i raz dane słowo, realizuje z żelazną konsekwencją. Nawet, jeśli miałoby mu to przynieść straty. W swych przekonaniach jest konserwatystą. Ofiarnie służy sprawie publicznej, udziela pomocy innym osobom. (Znaczenie imienia Mateusz)

Emil
Emil jest osobą wrażliwą, odważną i pełną temperamentu. Posiada naturę raczej niespokojną. Charakteryzuje się dużym poczuciem humoru. To typowy introwertyk, nieraz ucieka przed raniącą go rzeczywistością, chowając się w piaskach swej podświadomości. Ma żywą wyobraźnię. Często próbuje z góry usprawiedliwić swe postępowanie, gdyż jest raczej lękliwy i boi się cudzego osądu. (Znaczenie imienia Emil)

Do góry