reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile waży i ile mierzy nasz szkrab

Asia ja tez mysle ze w gabinecie jest bardziej wiarygodnie. Sama jak wazylam Kinge jakis czas temu w domu to mi wychodzilo ok 2 kg wiecej niz u lekarza.
A my na bilans mamy przyjsc jak bedzie juz po ospie, to sie dowiemy jak z naszymi pomiarami.

reklama
mar-tus 11,8 kg? moja tyle ważyla jak miala roczek:-D mam nadzieję że faktycznie waga z gabinetu jest prawidlowa i mała waży 16 a nie 18 kg:-p:sorry2: chyba muszę pogodzić się z tym że będzie z niej kawał baby:laugh2:

hmm... Kinga w lutym czy marcu wazyla prawie 13 a jest "smukla", zreszta moje dziecko od zawsze jest bezfaldkowe...moze kosci ciezkie ;)

Chyba jednak nie zawsze waga idzie w parze z wygladem:)

Ostatnia edycja:
kinka fajne określenie-BEZFAŁDKOWE:laugh2::laugh2::laugh2:no moja mała jest zdecydowanie fałdkowa:-D :-p bedzie się odchudzała jak dorośnie skoro teraz buzią mieli 24 h na dobę:laugh2:

hmmm,wiecie,jak czytam o tych rozmiarach,to dochodze do wniosku,że moja mała ma niedowagę,bo waży 11,4kg od bilansu w lipcu i nadal stoi w miejscu:baffled: wzrostu ma 85.My z mężem co prawda tez raczej drobni jesteśmy,więc nie wiem:confused: Mała je ładnie,prawie wszystko(skaza białkowa),więc nie wiem,czy powinnam się martwić:confused:Co o tym myślicie?

BETIKS nasz waży dokładnie 16 kilo ale jest wysoki i chudy(wszystko z niego spada) ,więc chyba nie ma czym się marwić że waży tak malutko skoro jest drobniutka i niska.Zobaczysz później wszystko to nadgoni.:-)

Tymuś waży 11,5 kg przy wzroście 90 cm. Waga ogólnie stoi w miejscu na przestrzeni roku przybrał niespełna kilo. Należy do niejadków, robiliśmy morfo i wyszła książkowa więc lekarka odprawiła nas z kwitkiem.

reklama
Witam moj synek skończył w pażdzierniku 2 lata, waży 12,5 kg, nie należy do łakomczuchów, i doktorka na bilansie stwierdziła ze mógłby ważyć więcej, jednak badania wszyskie ma dobre.:-)

Do góry