reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
A moja chudzinka Staś jest na 10 centylu (7500g). Dwa razy panie pielęgniarki sprawdzały, bo on taki tłuścioszek. Ale waga raczej nieduża. Pani doktor powiedziała, że skoro rozwija się dobrze, to mam się nie przejmować, jeść dawać i wszystko jest ok.:-)

Mamoot Kuba na ostatnim szcze pieniu ważył 7200 tak więc mniejszy od Stasia. Tak więc nie masz się co martwić, że chudzinka

A ja właśnie chciałam sie poskarżyć , ze mój Domiś mało przybrał. Przez 1, 5 miesiąca tylko 300g(ale w tym czasie miał 2 razy zapelenie płuc). Waży na dziś 8200.

Daruuunia zycze powodzenia na szczepieniu i zeby nie bolalo:blink:
moja Marysia wazy 9kg i w przyszlym tygodniu idziemy tez na szczepienie:tak:

My już po szczepieniu :tak: Mała znosi je lepiej niż mama :szok:
Ważymy, jak się spodziewałam 7000g, czyli waga piórkowa ;-)wzrost 67cm :-)
Na szczęście Ola zdrowiutka i dobrze się rozwija :-D czego i życzę Waszym dzieciaczkom :tak:

No i my wróciliśmy ze szczepienia
Bartut- waga 8990g, długi na 72 cm, głowa 46 cm - spory ten mój synek ;-)
Na szczepieniu było nawet ok, nie licząc oczywiscie duuuużego poślizgu, troszkę Bartek zapłakał, ale szybciutko pani pielęgniarka go rozbawiła :tak:
Ogólnie jest zdrów jak ryba i pani doktor była zszokowana ząbkami (że 3 na dole i jeden na górze :-))

reklama
agusia04
Ja, kiedy byłam mała, przez pierwsze kilka lat, też szczypiorek byłam :-p Dziadek się śmiał, że jak mocniej zawieje to mnie wiatr porwie :-D Widać córeczka ma to po mamusi :tak:

Do góry