reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Ja się nie nastawiałam na wielkoluda, U mnie nie mają po kim dzieci być wielkie. Może i ja nie nalerze do niskich , ale mężowi to troszke brakuje. Oczywiście męża geny są silniejsze i wszystkie dzieci nie za wielkie. Ale mi to nie przeszkadza:-). Aby zdrowe.

Azile, jak ma 1,65 w kapeluszu ;-):-D ale mąż 1,80, więc mała raczej po nim poszła... zreszta czego ona po nim nie ma... no dobra, tylko jedno na pewno ma po mamusi ;-):-D:-D:-D

dobra, tylko jedno na pewno ma po mamusi ;-):-D:-D:-D
:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
To ja mam 1.70 wzrostu tylko mój M ma 168 cm. :-p:-p:-p. I dzieci mam nie duze. Choć co do Madzi to nie moge narzekać, ale Gabryś to knypek Najmniejszy w klasie i uwaga szok Ma prawie 8 lat i mierzy 118cm:baffled::baffled::baffled:. Ale taki juz jest.

Mamoot ale Dobrusia nie jest mocno zafałdkowana ;-) ma tylko fałdkę pod brodą i kilka na nóżkach. Ona jest po prostu duża :tak: no i ubranka na 80cm trzeba juz jej kupować :sorry2:

Widać, że jeśli chodzi o fałdki to Dobrusia idzie na jakość, a nie na ilość ;-):-D
A tak serio, to skoro ona nosi 80, to ja się nie dziwię wadze. Staś nosi 68.

No Marta to ja muszę się schować jeśli chodzi o rozmiary. Bo na Kubę to i niektóre 68 są przyduże. Nawet jak porównuję zdjęcia to Kuba jest drobniejszy niż Kacper. Ale Kacper to jadł 24 na dobę. :-D:-D:-D A Kba potrafi zrobić przerwę:-D:-D:-D:-D

i my wróciliśmy ze szczepienia a więc:
Mikoś waży już 6900 i ma 64 cm to nam daje 35 centyli dobrze że chociaż o 10 skoczył:sorry2:

mojemu maluszkowi nie zrasta się ciemiączko:baffled: od urodzenia ma 2/2:baffled: na razie zalecone 2 krople vigantolu...
ale dokarmiać muszę mleko i zupki oczywiście do tego pierś...

reklama
Do góry