Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agao chyba nie koniecznie. Moja mama siostra i teraz ja traciły na wadze w ciąży. Jeśli chodzi o tarczyce to wszystko mam w porządku. Czasami jakto powiedział mój gin taka urodaagao pisze:gorzej by było jakbyś wogóle nie przytyła bo te laseczki co nie przytyły to mają problemy z tarczycą
Kasianka, u mnie to samo w święta zjadłam 2 kawałeczki sernika i 2 makowca i koniec!!! postanowiłam nie jeść do obiadu ziemniaków, tylko mięso i surówki, mam nadzieję, że nie utyję dużo, i tak mam dużo kg na plusie i czuję się jak słonicakasianka pisze:no cóż.. i tak źle i tak niedobrze. ja to już się nawet boję na wagę wchodzić.. wydaje mi się że nie jem dużo, turlam się do pracy, chodzę na spacery a tyję w tempie zastraszającym. w tu jeszcze trzy miesiące...i kto tam napisał że w 7-ym się tyje najwięcej???? mam nadzieję że to bzdura