K
KingaP
Gość
OsinKinKas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KingaP pisze:OsinKinKas
koga pisze:Człowiek na chwilkę oko z was spuści, a tu już jakieś kluby powstają!
ja wprawdzie przytyłam jakieś 7kg, ale może też się nadam - chociaż na sekretarza klubu.
a tak na serio - Osinka - a może to woda w organizmie!!!!!!!!!!!! bo ja strasznie dużo piję, jak smok!, jak na mnie często odwiedzam kibelek, ale wylatują ze trzy kropelki, resztę gdzieś wcina!
iwosz pisze:Osinka - to te nasze piersi - po 2 kg na każdą - już masz 4; dziecko z wodami, łożyskiem itd. - no ze 2,5 - 3 kg. W sumie 7. Dodaj jeszcze 2 kg w biodrach jako zapas na karmienie i 1 kg na ubranie, mocz w pęcherzu i co nieco w jelitach - masz - 10 kg. Znalazło się... A lekarz niech się wypcha ;D