u mnie - 13kg jeszcze 4 do wagi sprzed ciązy no a potem odwieczna walka z moimi kilogramami ale mam motywacje wiec nie jest źle oprócz tego nie jem smażonych potraw, fast foodów (ze względu na małego)no i słodyczy też unikam, pije tylko wode niegazowana i herbate niesłodzoną wiec jak dla mnie jakiś postęp jest hehe co do ćwieczeń to położna ma mi przynieść jakieś zestawy do domu to zobacze co moge a co nie, bo opona też wisi
reklama
Ale Ci Kamu zazdroszcze
Survivor ja sie zmierzylam i w udach 103cm,w "pasie" 85,a w biuscie 102cm,wiec cie przebijam,ale sie pocieszam,ze moze lekko wyzsza jestem,czy sie myle
Ja ciagle 6 kg i waga stoi w miejscu No nie umiem zrzucicJuz i tak malo jem,a przeciez cos jesc musze,bo pozniej mi slabo,a i mleko musze miec jako takie,zeby malego wykarmic.I co tu robic
A swoja opone juz zaczelam zwalczac i od poniedzialku robie narazie spokojnie 250 brzuszkow i cwiczenia na tylek.
Survivor ja sie zmierzylam i w udach 103cm,w "pasie" 85,a w biuscie 102cm,wiec cie przebijam,ale sie pocieszam,ze moze lekko wyzsza jestem,czy sie myle
Ja ciagle 6 kg i waga stoi w miejscu No nie umiem zrzucicJuz i tak malo jem,a przeciez cos jesc musze,bo pozniej mi slabo,a i mleko musze miec jako takie,zeby malego wykarmic.I co tu robic
A swoja opone juz zaczelam zwalczac i od poniedzialku robie narazie spokojnie 250 brzuszkow i cwiczenia na tylek.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
haaaaa
no to ja też się zmierzyłam
ojojoj
bioderka 107
pas 87 kosmos jakiś
biust 103
nieźle co??? przy 172 cm.
Ja też już mało jem, troche przez młodą a trochę przez ta cholerną wagą... a ona ani drgnie
no to ja też się zmierzyłam
ojojoj
bioderka 107
pas 87 kosmos jakiś
biust 103
nieźle co??? przy 172 cm.
Ja też już mało jem, troche przez młodą a trochę przez ta cholerną wagą... a ona ani drgnie
survivor26
Mamy lipcowe'08
ha! ale ja mam 156 cm wzrostu....wyglądam jak pogańskie uosobienie płodności Na razie jedyny wysiłek jaki poczyniłam na rzecz schudnięcia to zakup gaci ściągających, przynajmniej wizualnie będzie lepiej - ćwiczyć po cc nie mogę, zresztą znając swój brak zdyscyplinowania i tak nic z tego nie będzie...
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
czyzym tylko ja nie ograniczala jedzenia? jakos nie przejmuje sise waga- wiem ze maly wszystko mi wyciagnie i jakos sie nie martwie, no i fakt biust tez swoje wazy. dziewczyny głowy do gory
mamabartka
...i Natalki :)
Kamu, ależ Ci zazdroszczę
U mnie jeszcze 9 kg do wagi sprzed ciąży
Najgorsze jest to że kompletnie nie mam co na siebie włożyć
Spodnie sprzed ciąży zatrzymują mi się na udach i żadnym cudem nie wejdą na moją grubą d... A te ciążowe są za duże
Normalnie deprecha
U mnie jeszcze 9 kg do wagi sprzed ciąży
Najgorsze jest to że kompletnie nie mam co na siebie włożyć
Spodnie sprzed ciąży zatrzymują mi się na udach i żadnym cudem nie wejdą na moją grubą d... A te ciążowe są za duże
Normalnie deprecha
U mnie poszło 8, zostało jeszcze 5. Biodra i uda bez większych zmian, bo widzę po spodniach, w które naturalnie się nie zapinam, ale to głównie przez oponkę brzuszkową. Podejrzewam, że będzie trudno to zgubić, ale cóż: postaramy się. Pozdrawiam
reklama
Podziel się: