reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Madzia ja tez wchodze juz w dżinsy sprzed ciazy i oponka mala tez wisi.
a jesli chodzi o kg to zostalo mi 5 kg- odliczajac cyce(miskaE) to jakies 2 kg
a jesli chodzi o kg to zostalo mi 5 kg- odliczajac cyce(miskaE) to jakies 2 kg
ja już też weszłam w dzinsy sprzed ciązy ale jakoś tak się składa, że wszystkie biodrówki i zapinaja się na cięciu więc nie chodzę w nich
ale jeszcze liczę na to, że spadnie mi kilka kg (chociaż 6;-)) i osiągnę wage sprzed 3 lat czyli 48 (dodam, że jestem z metra cięta i mam 158cm)
ale jeszcze liczę na to, że spadnie mi kilka kg (chociaż 6;-)) i osiągnę wage sprzed 3 lat czyli 48 (dodam, że jestem z metra cięta i mam 158cm)
Dorka nie martw sie sama nie jestesJa juz przez to niejedzenie prawie mleka nie mam,ale opona dalej wisi,co strasznie wplywa na moja psychike.Jak mam gdzies wyjsc to tragedia,bo nie ma sie w co ubrac,zeby w miare dobrze wygladac.Jestem tym zdolowana,a na dodatek chodze glodna i zla
48kg to ja nigdy nie wazylam,no chyba ze jak roslam.Najmniej u mnie to bylo 56kg,ale teraz to chociaz zeby do 60 zejsc i bedzie dobrze.
48kg to ja nigdy nie wazylam,no chyba ze jak roslam.Najmniej u mnie to bylo 56kg,ale teraz to chociaz zeby do 60 zejsc i bedzie dobrze.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja też już prawie nic nie jem, a waga ani drgnie:-( Nadal 60, a powinno być najmarniej 5 kg mniej - może i cyc tyle waży, obawiam się jednak, że chodzi głównie o wielki brzuchal i biodra jak u Jagienki z Krzyżaków Nadal bronię się jeszcze przed myślą, że być może należałoby zacząć kupować ciuchy o rozmiar większe niż przed ciążą, w związku z czym nie mam co na siebie włożyć i chodzę we wczesnociążowych, lekko za dużych, w których wyglądam jak klaun...na chrzciny własnego dziecka pójdę chyba w eleganckiej koszuli nocnej, albo w dresie...
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv dresik mógłby być niezły:-):-):-) tak dla przełamania konwencji w koszuli nocnej może być Ci troszkę chłodno a pamietaj coby cycków nie przemrozić bo podobno strasznie boli
u mnie też waga stoi, no zszedł 1 kg ale co to jest?? Nadal 11 do końca tzn. do wagi sprzed ciązy bo do wagi idealnej to będę walczyć później:-):-):-)
u mnie też waga stoi, no zszedł 1 kg ale co to jest?? Nadal 11 do końca tzn. do wagi sprzed ciązy bo do wagi idealnej to będę walczyć później:-):-):-)
Podziel się: