reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

mi zostało 4 kg do wagi wyjsciowej ale i tak nadal bede ważyc tyle co niektóre w 9 mieisacu:baffled:wiec długa i ceizka droga to zawsze upragnionej figury:baffled::zawstydzona/y:

reklama
Madzia ja tez wchodze juz w dżinsy sprzed ciazy i oponka mala tez wisi.
a jesli chodzi o kg to zostalo mi 5 kg- odliczajac cyce(miskaE) to jakies 2 kg:-D

ja już też weszłam w dzinsy sprzed ciązy ale jakoś tak się składa, że wszystkie biodrówki i zapinaja się na cięciu więc nie chodzę w nich
ale jeszcze liczę na to, że spadnie mi kilka kg (chociaż 6;-)) i osiągnę wage sprzed 3 lat :tak: czyli 48 (dodam, że jestem z metra cięta i mam 158cm)

Dziewczyny ja jestem zalamana swoja oponka i waga. Niby zeszlo mi troche w biodrach spodnie z przed ciazy ubieram ale nie zapne bo przeszkadza oponka. Po pierwszej ciazy szybko schudlam a teraz:crazy:

Dorka nie martw sie sama nie jestes:no:Ja juz przez to niejedzenie prawie mleka nie mam,ale opona dalej wisi,co strasznie wplywa na moja psychike.Jak mam gdzies wyjsc to tragedia,bo nie ma sie w co ubrac,zeby w miare dobrze wygladac.Jestem tym zdolowana,a na dodatek chodze glodna i zla:wściekła/y:
48kg to ja nigdy nie wazylam,no chyba ze jak roslam.Najmniej u mnie to bylo 56kg,ale teraz to chociaz zeby do 60 zejsc i bedzie dobrze.

u mnie waga nadal stoi, a Wy przy mnie to jestescie waga piorkowa normalnie pozazdroscic:-)nie wiem kiedy pozbede sie tego nadmiaru kilogramow, chociaz Mloda ssie duzo, jem w sumie tez oszczednie to i tak waga ani drgnie:confused:

Ja też już prawie nic nie jem, a waga ani drgnie:-( Nadal 60, a powinno być najmarniej 5 kg mniej - może i cyc tyle waży, obawiam się jednak, że chodzi głównie o wielki brzuchal i biodra jak u Jagienki z Krzyżaków:-p Nadal bronię się jeszcze przed myślą, że być może należałoby zacząć kupować ciuchy o rozmiar większe niż przed ciążą, w związku z czym nie mam co na siebie włożyć i chodzę we wczesnociążowych, lekko za dużych, w których wyglądam jak klaun...na chrzciny własnego dziecka pójdę chyba w eleganckiej koszuli nocnej, albo w dresie...:-D

reklama
surv dresik mógłby być niezły:-):-):-) tak dla przełamania konwencji:-D:-D w koszuli nocnej może być Ci troszkę chłodno a pamietaj coby cycków nie przemrozić bo podobno strasznie boli:szok:

u mnie też waga stoi, no zszedł 1 kg ale co to jest?? Nadal 11 do końca tzn. do wagi sprzed ciązy bo do wagi idealnej to będę walczyć później:-):-):-)

Do góry