reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

kicrym nie pamiętam co tam wtedy dokładnie zapodawałam więc:
polski producent: Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną
angielski sklep wyprzedażowy z większymi rozmiarami: Maternity & Nursing Bras. Big cup bras up to H cup.
angielski sklep z bielizną (zawsze można przerobić zwykły staniczek na karmnik, sama już 2 tak zrobiłam, jak ktoś chce moge wkleić instrukcje) http://www.bravissimo.com/products/lingerie/nursing-bras
tu więcej linków do sklepów ze stanikami z większymi miseczkami i wąskimi obwodami: Sklepy internetowe - LINKI - LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
A tu program do obliczania angielskiego rozmiaru (mają ciut inną rozmiarówkę): ***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna
A w Katowicach masz dobre sklepy z biustonoszami w Pasażu hotelu Monopol z Freyą i Fantasie i drugi na Korfantego 2

A tu jeszcze o karmnikach ;-) Staniki do karmienia - karmniki ;) - LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
mam nadzieje, że coś się uda kupić:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
mam 1,5 kg i juz sie nie przejmuje,wszystko wisi-tzn spodnie, masakra, nie mam kiedy cwiczyc,albo sil brakuje; brzuch mama okropny jeszcze :baffled: cycki coraz gorsze :dry: matko kochana juz nie bede normalnie wygladac :-p

U mnie nadal 2 kilo do zgubienia. W ciuchy w zasadzie wszystkie wchodzę ale brzuch to jest po prostu masakra:baffled: Nienawidzę tej paskudnej oponki. Nigdy nie miałam super płaskiego brzucha ale teraz to zwisające galaretowate coś mnie do szału doprowadza. Muszę w końcu iść na kontrolę do gina. Niech powie, że wszystko ok i zaczynam walkę z brzucholem:tak:

a u mnie caly czas 4kg do wagi poczatkowej a o dodatkowych kg juz nie mowie bo juz rece odpadaja i kiedy ja to zgubie wszystko:no:

Nea, pociesz się tym, że mi zostało jeszcze 9 kg do normalności :baffled:
..i waga ani drgnie :baffled::baffled::baffled:
A poza tym nie karmię już piersią więc szybko nie dojdę do siebie o ile w ogóle dojdę ..... a miało być tak pięknie...

Z synkiem, po roku byłam 5 kg na minusie a teraz katastrofa się zapowiada ;/

He,he właśnie spojrzałam na Twój suwaczek. Nasze dziewczynki są z tego samego dnia :) ...i suwaczki mają takie same :)

Ostatnia edycja:
mamabartka rzeczywiście mamy Kruszynki w tym samym wieku:-)ja tez juz prawie piersia nie karmie :no: wiec musze powoli juz myslec o jakies diecie i zajeciach ruchowych aby pozbyc sie tego nadmiaru kilogramow, bo nawet mi fryzjer nie pomogl na poprawe nastroju:szok:

Ja sie wczoraj wazylam i ... przybylo mi 3kg:szok:. Czyli 23kg do wagi prawidlowej:-(.
Chyba musze zaczac na basen bo chyba na aerobik jeszcze nie moge.

u mnie waga stio cały czas na 59,5kg ale jeśli bedę jadła tak jak do tej pory to przekrocze 60 kg:dry: czy ja kiedyś zgubie te moje nieszczęsne oponki:-(

reklama
Hmmm dziewczyny, ja to chyba sie nie bede wogole wypowiadać na temat mojej wagi ...:no: jak widze jak mało macie do zrzucenia to aż mi głupio, że u mnie aż tyle :wściekła/y: ja straaaaasznie przytyłam w ciąży, a na dokładke zaraz jak się dowiedziałam że bede mamusią to rzuciłam papieroski (czyli jakies 10 kg od razu do przodu bylo). Mi zostało jakies 19kg do zrzucenia, ale kilogramy jeszcze nie są tak okropne jak "wielki, zwisający brzuchol po cesarce". No i nie mam pojęcia jak się go pozbyc :-( Uda zaczełam "trenować" na rowerku stacjonarnym od tygodnia, choc na razie robie nie wiele, bo tylko po 15 min codziennie, ze względu na bolące kolana (ktore pod koniec ciąży strasznie mi dokuczały). Noszę sie z zamiarem rozpoczęcia brzuszków, ale na razie spełzło to na niczym... Może macie jeszcze jakies pomysły, jak sie pozbyc tej paskudnej oponki?

http://www.glitterfy.com/

Do góry