reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

A ja znowu przytyłam, od kiedy zeszłam z diety...60 kg jak w pysk strzelił i mniej być nie chce, z czego większość w brzuchu , tyłku i udach:-( Staram się o tym nie myśleć z wyjątkiem rzadkich chwil, kiedy trzeba wyjść do ludzi i ubrać się jak człowiek,a nie ma w co:baffled: Na oponkę nie znam rady.......tzn. znalazłam jedną: ostatnio szukałam w innych wątkach na naszym Forum i znalazłam, że wycięcie wałka poporodowego wraz z wyklepaniem brzuszka na płasko kosztuje od 15 tys. wzwyż:-p:-p

reklama
15 tysięcy powiadasz? Jak zacznę zbierać teraz, to może przed 80-tką zdążę:baffled: Jeśli dożyję tak pięknego wieku w zdrowiu, to po zabiegu będę odlotową babcią :-) Laską nieziemską. Wszyscy pozostający przy życiu 90-latkowie będą się za mną oglądali jak bohaterowie filmu "Malena" za M. Bellucci:tak::tak::tak: Na chwilę obecną pozostaje likwidacja bądź unikanie luster oraz urzędowy zakaz kierowania wzroku na strefę "opona".

Ja w ciazy przytylam 11 kg ,tydzien po porodzie wazylam tyle co przed ciaza:-) wiadomo cialo nie to samo ,ale w drodze wyjatku do zaakceptowania;-)
Mam zato inny problem .Zawsze mialam male cycki duze A male B i z ciaza wiazlam wielkie nadzieje na ich wzrost:tak: no i posrednio sie udalo jak sa pelne sa napawde super okragle jedrne jak sylikony:-) ,ale po oproznieniu MASAKRA nie dosc ze male jak byly to stracily jedrnosc i wogole tragedia:no: Wy dzieczyny zbieracie na brzuch a ja na wstrzykniecie botoksu lub innego cudenka na poprawe jedrnoci i podniesienie :tak:,a moze bede karmic przez najblisze kilka lat wychodzi znacznie taniej...;-)

Oj Kasiu bede musiala pomyslec o inwestycji w super hiper powiekaszajacy stanik:tak:,ale jak narazie nacieszam sie widokiem pelnych cycow ,ktorymi niestety dlugo sie nie naciesze:no:

Andula, Tobie nawet jak obwisnie, to nie będzie takiej masakry jak u mnie, gdzie z rozmiaru B doszłam do E....nie wiem, czy w moim wypadku w ogóle opłaca się stanik kupować, czy lepiej się po prostu po zakończeniu karmienia mega-obwisłymi piersiami obwiązać:-p:-p:-p

surv- hehe mniejsza o cycki;-) Ty posiadasz cos o wiele cenniejszego potrafisz ludzi w dobry nastroj wprowadzic swoim bezblednym poczuciem humoru:-):-D
Kiedys w bravo czy w czyms takim byla rubryka napisz do Kasi;-) ,mysle ze zbilabys fortune udzilajac rad :-D

oj tak, Surv powinnaś rzucić te tłumaczenia i zacząć dorabiać jako "Poprawiaczka Humoru" zrobiłabyś niezłą kasę:-):-):-):-)

u mnie też problem z piersiami:dry: zawsze były duże i nawet się cieszyłam, ale teraz jest drobny problem są nadal duże i uwaga długie:szok: w tłumaczeniu dowolnym mega obwisłe:crazy: masakra:zawstydzona/y:

reklama
KATE u mnie to samo, zawsze miałam duze piersi a teraz nie dość ze sa duze to jeszcze obwisłe:baffled:ale mąż mnie akceptuje i nadal mu sie podobam (przynajmniej mi tak mówi:-D) a to dla mnie najważniejsze:tak: n o i inwestuje w stanik ale juz nie z triumpfa bo ten ostatni to dla mnie żenada- porozciągał sie tak że wygląda jak za "dyche" z targu:angry:

no a z wagą ehh co zrobić dalej próbuje coś jeszcze zrzucić , jestem cierpliwa hehe

Do góry