reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

A ja sobie kupiłam toster :p i strasznie nie polecam bo np. ja uwielbiam tosty i się nimi zażerałam do tego stopnia, że mi brzuch wywaliło.:zawstydzona/y: Dobrze, że wagi nie mam;-)
a co do piersi jak na maniaczkę przystało: LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
i : Stanikomania!
Polecam bo mi po kilku miesiącach biust zdecydowanie się poprawił i jest już nawet całkiem jędrny :)

reklama
Ja po powrocie z Polski 2 kg mniej:-D:-):happy::rofl2:
Troche sie zdziwilam,bo sobie zalozylam,ze jak wroce do UK to zaczne diete i w Polsce sobie jadlam ile chcialam-czekoladki,ciasta,lody ,obiadki-wszystko i sie troche balam,ze znow mi troche przybedzia,a tu taka mila niespodzianka.
Wiec zostal jeszcze kilogram do wagi sprzed ciazy,ale wzielam sie od wczoraj za siebie i mam nadzieje zrzucic wiecej.Ide dzisiaj i jutro na aerobic i wcinam meridie.

A ja zaczelam siłownię:-) o kg sie nie martwie bo waże mniej niz przed ciażą ale wygląd mojej skóry na udach i posladkach spędza mi sen z powiek. Mam nadzieję że dobry krem plus ćwiczenia pozwolą mi wrócić do w miare normalnego wyglądu.

reklama
Pabla wydaje mi sie ze skora potzrebuje troszke czasu na regeneracje:tak:Silownia i krem napewno szybki przyniosa pozadane efekty:-)

Do góry