reklama
pabla27
Fanka BB :)
Uda - ogólnie to nie widze zmian w ich obwodzie, ale......zrobił mi się straszny cellulit!! nie mogę na siebie patrzeć pod tym wzgledem Uspokajam sie tylko tym, że zaraz po porodzie jak dojdę do siebie to godzinkę w ciagu dnia wygospodaruję dla siebie i lecę do Gimnazjonu zrobić cos z tym fantem...
a ostatnio mam taki apetyt że szok jem,jem i jeszcze raz jem....koszmar po prostu
a ostatnio mam taki apetyt że szok jem,jem i jeszcze raz jem....koszmar po prostu
Uda - ogólnie to nie widze zmian w ich obwodzie, ale......zrobił mi się straszny cellulit!! nie mogę na siebie patrzeć pod tym wzgledem
O proszę, jakbym o sobie czytałaPabla łącze się z Toba w bólu.
pabla KasiaDe to i mi sie przytrafilo
uda sie zrobily celulitisowe ale ponoc to kewstia ilosci wody w organizmie i po porodzie powinno zniknac
jak samo nie zniknie to pomoge balsamami i cwiczeniami
a ponoc przy dziecku jest taka silownia ze hej;-)
uda sie zrobily celulitisowe ale ponoc to kewstia ilosci wody w organizmie i po porodzie powinno zniknac
jak samo nie zniknie to pomoge balsamami i cwiczeniami
a ponoc przy dziecku jest taka silownia ze hej;-)
Daję słowo honoru, że unikam lustra jak ognia! Jeszcze to dokładać do mojej deprechy porodowej to już za wiele. Naturalnie są pewne rzeczy, których nie da się nie zauważyć ale mam to głęboko i daleko. Nie mierzę się w biodrach, nie mierzę się w pasie (lub w tym co kiedyś nim było), a ważę się tylko na wizytach kontrolnych. Tak więc dzisiaj dzień prawdy - idziemy z mężusiem wieczorkiem na kontrolę. Ja naturalnie od samego rana zgryzam ściany i wynajduję sobie wszelkie możliwe roboty domowe. Na dodatek szanowny małżonek znów w trasie i wpadnie do domku dopiero przed wyjściem do lekarza. Oj będzie mi się dzień dłużył Mimo wszystko: pozdrawiam ze słonecznego Krakowa
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja na szczęście nie mam dużego lustra w domu, więc tylko czasem wielka d*** lub mocarne udo mi mignie w przebieralni sklepowej, ale udaję, że to nie moje Na razie wyznaczam sobie drobne cele......żeby tylko te potrójne podbródki zniknęły, to już bedę super szczęśliwa, resztę łatwiej jest zakamuflować odzieżą;-)
reklama
Survivor to sie ciesz,ze nie posiadasz takiego lustra,bo ja za kazdym razem jak ide odwiedzic lodowke to mijam lustro w przedpokoju i niby powinno mnie to zmobilizowac do zawrocenia,ale czasami to na odwrot dzialaA wtedy nie dosc,ze cos podjem,to jeszcze z wyrzutami sumienia. bym wolala sie chociaz nacieszyc tym jedzeniem skoro juz musze je pochlaniac.
Cellulit to u mnie sie juz zadomowil na tyle,ze nawet na plecach zauwazylam Juz mu uda i posladki nie wystarczylyCholerstwo jedno
Cellulit to u mnie sie juz zadomowil na tyle,ze nawet na plecach zauwazylam Juz mu uda i posladki nie wystarczylyCholerstwo jedno
Podziel się: