reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

reklama
Ja jutro gnam do ginki i tam się odbędzie rytualne ważenie. Jak zwykle zrobimy wieczorkiem zakładzik z mężusiem:-D Tym razem czuję, że mi sporo przybyło. Brzuch mi urósł, no i dzidzia na stówkę większa, bo czuję jak się przewala na non stopie. Jutro zdam raport wagowy. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:baffled: Dobrze, że nie mamy wagi w domu, bo chyba bym o........piała;-) A na czekoladę mam cały czas ochotę mimo, że biorę sporo magne b6. Widocznie tak ma być:tak:

ja tez jutro wizyta i pomiary:baffled:
bebenek coraz wiekszy az sama w szoku jestem jak mnie wypycha
a apetyt rosnie - co chwila cos jem;-)

no to ja was dzieczynki pocieszę :)
+20 kg u mnie :-):-):-) i wiecie co mam to w d.... (no i w udach i w biodrach też :) )
Tak poważnie to cóz zrobić. Nie objadam się, pozwalam sobie na małe conieco no bo kiedy mam sobie pozwalać jak nie teraz.
a że prawda jest okrutna i mam tendencje do tycia to co zrobię.
Mam 172 cm i ta waga to dla mnie kosmos, bo zawsze się pilnowałam z wagą. Po porodzie wytoczę jej walkę i tyle :)

Jesli chodzi o brzuch to u mnie w obwodzie 111 cm, a Jak u Was??

Taaaak...zdaje mi się, że konieczne będzie założenie niedługo wątku motywacyjnego dla odchudzających się po porodzie;-) U mnie w brzuchu 106, co przy wzroście ledwie 0,5 metra większym daje efekt niemal idealnej kuli:-D

talia osy - 103cm:-)
i tak jak ty survi z metra cieta
z mezem padamy ze smiechu jak mu tlumacze ze od narodzin wlasnych uroslam raptem 99cm:-)
bylam dluga 59 a teraz mam158;-)

Ja przekopałam cały dom za metrem krawieckim i niestety (po ostatnich porządkach) wygląda na to że wszystkie zaginęły w boju. Więc za pomocją sznurka oraz taśmy mierniczej (służącej raczej do celów budowlanych) dokonałam pomiaru. Mój brzuszek osiągnął 93 cm. Zazwyczaj ma wiecej bo jest prawie cały czas postawiony ;-)

ja identycznie jak survivor- 106cm,co do wagi to u mnie 14kg na plusie, jak zaszłam w ciąże to moim planem było przytyć nie wiecej niz 15 kg no ale coż chyba zmienie troche górna granice i postawie na 17kg- oswiadczam ze juz nie jem słodyczy....dzisiaj he he he

reklama
ja mam w obwodzie 101 cm, ale pocieszam się, ze schudłam pół kilo:-) przez ost 3 tyg- a moze to tylko waga szaleje:-p ale tak czy siak wyszłoby,ze przez ostatni m-c nic nie przybyłam na wadze:-)

Do góry