reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

Dziewczyny, tak wiec ja mam jeszcze 6 tyg. przed soba, a przybylo mi tylko 10 kg.
Waze teraz 80 kg - tak jak w poprzedniej ciazy w tym czasie. Ide leb w leb :-D
Z tym, ze w poprzedniej ciazy jak pisalam przybylo mi w sumie ze 20
kg, bo zaczelam z nizszej wagi wyjsciowej. A wiec im czlowiek tlusciejszy przed ciaza tym mniej przybiera w ciazy, hihi...;-)

reklama
Dziewczyny, tak wiec ja mam jeszcze 6 tyg. przed soba, a przybylo mi tylko 10 kg.
Waze teraz 80 kg - tak jak w poprzedniej ciazy w tym czasie. Ide leb w leb :-D
Z tym, ze w poprzedniej ciazy jak pisalam przybylo mi w sumie ze 20
kg, bo zaczelam z nizszej wagi wyjsciowej. A wiec im czlowiek tlusciejszy przed ciaza tym mniej przybiera w ciazy, hihi...;-)

Kociata, ja mam tak samo, tzn. wagę mam taka samą jak w poprzedniej ciąży, tylko że wyjściowa była teraz wyższa ;-)

właśnie się ważyłam i dobiłam do 70:-) czyli dyszka na plusie:-)a tu jeszcze troszkę zostało do końca....

po dzisiejszej wizycie mam kolejne 2 kg do przodu, czyli 67 kg a dokładnie 16 kg na +:zawstydzona/y: nie martwi mnie to wcale:-) tylko chciałbym, żeby coś z tego weszło na Antosia bo jak do końca ciąży dojdę do 20 kg na + , a Mały będzie ważył niecałe 3 kg to obrażę się na matkę naturę i wszystkich w koło, że tyle przytyłam i nie było z tego zbytniego pożytku :-D:szok:

Kasiu Ty tymi kg w ogole sie nie przejmuj, bo nigdzie ich nie widac :-) masz odtsajacy brzusii to wszystko :-) a ile wazy Antos ?
u mnie po niedzielnym wazniu u mamy wychodzi ze mam 13 na +...czyli 63 kg.

reklama
Andziaa, ja nie martwię się siebie, całe życie słyszę,że jestem chudzielec to nawet jak mi trochę po porodzie zostanie to nie będę zła, tylko chciałbym, żeby Synek coś z tego skorzystał:-) na ostatnim usg w 32/33 ważył 2011g i mam nadzieję, że po porodzie będzie miał choć troszkę ponad 3kg;-)

Do góry