reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
u mnie 2 tyg temu było 14 kg na +, a biorąc pod uwagę to, że statystycznie mam ok 3-4 kg na miesiąc to już mam pewnie 15,5 kg zobaczę w poniedziałek bo mam kolejną wizytę truskawki i te wszystkie tony słodkości robią swoje
kate ja nie mam pojecia gdzie Ty lokujesz te kg, chyba w brzusiu, bo po reszcie cialka nic nie widac :-)
co do wazenia- musze Wam sie przyznac ze na moja psyche zdecydowanie lepsze jest brak wagi- nie waze sie codziennie, a przez to jestem weselsza i mam te kg bardziej w tylku :-) (takze doslownie) hehe :-) troszke stresu przy wazeniu na wizycie i po wszystkim :-) choc ten stres co sie okazuje juz od 2 miesiecy calkiem niepotrzebny :-)
co do wazenia- musze Wam sie przyznac ze na moja psyche zdecydowanie lepsze jest brak wagi- nie waze sie codziennie, a przez to jestem weselsza i mam te kg bardziej w tylku :-) (takze doslownie) hehe :-) troszke stresu przy wazeniu na wizycie i po wszystkim :-) choc ten stres co sie okazuje juz od 2 miesiecy calkiem niepotrzebny :-)
Roni21
Spider's Web
to ja chyba jako jedyna na minus wychodze... i cale mnie to nie cieszy ta naprawde
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
A ja waze 68-69kg, a zaczynalam od 55kg.
Podziel się: