reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

a ja przez ostatnie 2 tyg przytylam tylko 1kg,tyle przybral synus....dziwne,jestem 14kg na plusie

reklama
ja jescze tydzien temu mialam 13,5kg na plusie a dzisiaj juz 15kg:szok::errr:
chyba ten tydzien siedzenia w domu zrobil swoje.Mam nadzieje,ze juz wiecej nie bedzie i przestaje wcinac lody:no2:

Wczoraj czytalam madrosci ludowe i podobno na dziewczynke tyje sie wlasnie w tylku;-):-D

u mnie ma być podobno dziewczynka a w dupcię i w bioderka nic mi nie weszło :no: "ludowi znawcy" twierdzą że noszę się tak jak na chłopca - z moją mamą też tak było a wyszło lalka jak malowanie :-D

Moja mama uważa, że na dziewczynkę, to jest się bardzo okrągłą, a na chłopca - brzuszek jest taki jakby bardziej do przodu. Ja sama nie wiem jaki mam. Jedni mówią tak, inni przeciwnie. Za to waga moja też wysoko w górę idzie. :szok:Niestety nie mam w domu wagi. Zobaczymy w piątek na kontroli. Już się boję :baffled::baffled:

ja po dzisiejszej wizycie mam pewną informację, że przytyłam przez ostatni miesiąc 4 kg, czyli jak wcześniej pisałam 65 kg żywej wagi:-) 14 kg na +:-D nie jest źle, ale nie wierzę, że na tym koniec:laugh2: dziś w poczekalni prawie zasłabłam z głodu mimo że wcześniej zjadałam obiad u Babci:baffled:

Kate ja tydz temu też dowiedziałam się,że przytyłam 4kg:szok: Ale byłam w szoku..Nawet ważyłam sie 2 razy bo nie mogłam uwierzyć..tym bardziej,że nie jadłam więcej niż zazwyczaj..

reklama
Do góry