reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

13,5+ a ostatnio jem wszystko co mozliwe z bita smietana :-) lody, galareka,nawet herbatniki :-)

reklama
Ups,... ja już mam 14 + a do lipca jeszcze trochę czasu. :-)Choć wiem że dzidzia jest duża. Ponoć patrzy się na wagę urodzeniową matki i ojca i mniej więcej wtedy wiadomo jaka będzie waga dziecka. No, mój maż miał zaledwie 4,3 kg :-Da ja jedyne 5,5 kg. :happy2::happy2:Hi hi hi Zobaczymy jaki gigancik będzie u nas.;-);-)

dziś znowu dopadłam wagę i mam 14 kg na +,czyli całości 65kg;-) ale wydaje mi się, że ta waga źle waży i pewność będę miała w poniedziałek jak fachowo zważy mnie położna:-p

KATE 65 kg to ja mialam na poczatku ciazy:-D:-D

Ja też cos koło tego:-D Teraz 77:sorry2:Mam nadzieję, że 80 nie przekroczę:dry:
Kacha79, ale byłaś "małym" maluszkiem. Widaomo urodzić takie sn to sztuka, natomiast jest druga strona medalu - taki dzieciaczek jest taki fajny, większy, mniej sie człowiek boi robic koło takiego ;-)

reklama
Do góry