reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
U mnie było 11 a pewnie jest teraz już 12 Oby nie więcej, bo nawet mąż bystrze zauważył, że coś przytyłam.......rychło w czas po 7 mcach
dorka866
mamy lipcowe'08
hejka, a u mnie 13 na +
renek
Mamy lipcowe'08
A u mnie dzis rano 100,5kg wyskoczylo na wadze
czyli 27,5 na +;-):-)
czyli 27,5 na +;-):-)
Jeszcze w piatek bylo 9, a juz dzis jest 10 na + :-) nie ma to jak weekend na wsi u rodzicow, mama gotuje obiadki wszystko pod nosek podstawia i tak sie to konczy :-)
Renek rozloz swa wage na 2 maluszkow :-) tak wiec pojedynczo wychodzi ze masz 13-14 na + - tak wiec standard :-)
Renek rozloz swa wage na 2 maluszkow :-) tak wiec pojedynczo wychodzi ze masz 13-14 na + - tak wiec standard :-)
beaa
Mamy lipcowe'08
Hej lipcoweczki.
Pod dluuugiej nieobecnosci- jestem spowrotem.
Moja waga wskazuje 66 czyli 11kg+
Ostatnio lekarz powiedzial mi, ze w ciazy powinno sie przytyc 20%, czyli w moim przypadku wlasnie 11kg (waga wyjsciowa 55). Wiec podobno tyle powinnam wazyc w ostatnim tygodniu, no ale co zrobic. Z tego co tutaj wiedze to miesze sie w normie dodatkowych kilogramow.
Pod dluuugiej nieobecnosci- jestem spowrotem.
Moja waga wskazuje 66 czyli 11kg+
Ostatnio lekarz powiedzial mi, ze w ciazy powinno sie przytyc 20%, czyli w moim przypadku wlasnie 11kg (waga wyjsciowa 55). Wiec podobno tyle powinnam wazyc w ostatnim tygodniu, no ale co zrobic. Z tego co tutaj wiedze to miesze sie w normie dodatkowych kilogramow.
reklama
Babeczki czy Wy tez tak mocno poszerzylyscie sie w bioderkach? U mnie 10 cm wiecej na poczatku przybralam pewna warstwe tluszczyku tak wiec logoczne ze przelozylo sie to na cm, ale teraz nie czuje aby bylo wiecej tkanki tluszczowej a jednak tych cm przybywa, i nie wiem jakim cudem...moze poszerzaja sie stawy bidorowe, hmmm.... tez tak macie ?
Podziel się: