a ja sie dzisiaj zwazylam i juz ponad 7 kg na plusie W sumie sie troche tego przestraszylam,bo u mnie to tak rowno rosnie - ostatnio co tydzien to kilogram( wczesniej bylo co miesiac to kilogram) i jak sobie policzylam ile jeszcze tygodni to wymieklam.Z drugiej strony jak tak patrze w lustro to wiekszosc mi przybylo na brzuchu i piersiach i moze tylko troche w biodrach,wiec od razy sie pocieszam tym,ze dzidzia duza i tak ma byc A metra nie mam i sie nie mierze i moze to i dobrze!Do patyczkow wczesniej nie nalezalam i zawsze trudno mi bylo zrzucic zbedne kilosy,ale teraz sie pocieszam tym,ze po ciazy moze szybciej zejdzie niz normalnie,bo zamierzam karmic piersiom, a i obowiazkow bedzie wiecej.Mamy fajna pore do rodzenia to i na spacerki z malenstwem mozna bedzie swobodnie smigac,a to tez zagraza tym paskudnym zbednym kilogramom ;-)
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A tak w ogóle, to dla wszystkich strapionych własnym wyglądem i martwiących się, że po ciąży będą grube polecam gorąco programy kulinarne Nigelli Lawson Jak patrzę jaka z niej piękna kobieta mimo doprawdy słusznych rozmiarów to jestem gotowa własną szczupłość odstąpić, jeśli w zamian mogę dostać taką urodę )
to prawda, Nigella ma fenomenalna urode, i uwazam ze te jej kraglosci dodaja jej uroku, Nie wyobrazam sobie jej szczuplejszej...:-)A tak w ogóle, to dla wszystkich strapionych własnym wyglądem i martwiących się, że po ciąży będą grube polecam gorąco programy kulinarne Nigelli Lawson Jak patrzę jaka z niej piękna kobieta mimo doprawdy słusznych rozmiarów to jestem gotowa własną szczupłość odstąpić, jeśli w zamian mogę dostać taką urodę )
Kania82
Początkująca(y)
Mnie wczoraj zaskoczyla moja waga jeszcze miesiac temu wazylam 65 kg (czyli przytylam jakies 3kg przez 3 miesiace ciazy) a wczoraj wskoczylo 70kg czyli przez ostatni miesiac przytylam 5 kg, bylam przerazona jak zobaczylam. Ale wiadomo dlaczego przez 3,5 miesiaca ubikacja byla moja przyjaciolka wszystkim jedzeniem sie z nia dzielilam, no i mdlosci nie pozwalaly na zajadanie sie pysznosciami. Ale od ostatniego miesiaca wszystko przeszlo wiec i kg rosna.
reklama
Anecia skoro dzieciatko takie duze, to nie masz sie czym zamartwiac:-) kurde powinnas sie cieszyc ze malenstwo zdrowo i dorodnie rosnie a Ty utrzymujesz sylwetke w nienaruszonej w zasadzie formie :-) nie wiem czy to Cie pocieszy czy zasmuci, ale wszystko jeszcze przed Toba... mam kolezanki ktore do pewnego etapu ciazy przybieraly bardzo malo, podobnie jak Ty 2-2,5 kg, i nagle w 6 miesiacu nadrobily kolejne 7-8 :-) w jeden miesiac
Podziel się: