reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile lat jesteśmy w związku?

Witam Cie elżbietko79 lutóweczko 08` :-D jakie to forum małe :-p
My z kolei małżeństwem jesteśmy od 2005r. czyli w kwietniu będzie 4 lata. Razem natomiast w ziązku jesteśmy od 1999r. czyli w gruniu będzie 10 lat zleciało tak szybko...A przez czas trwania małżeństwa największym szczęściem jakim nas los obdarował jest Oliwierek 3 latka i Amadeuszek 1 rok.

reklama
;-) no ja też mam już malutki staż;-)) od ponad 10 latek jesteśmy razem,jesienią minie nam 8 latek od ślubu!!mamy 6 -letniego synka i 3-letnia córcię :-)

czesc dziewczyny.po slubie jestesmy już 6 lat a w sumie razem to już 12 rok .naprawde jak ten czas szybko leci.jeszcze nie dawno sie szło do szkoły z plecakiem a teraz....nasze dzieci sie do tego szykują.pozdrawiam papa

Witam
My jesteśmy razem od 2001 roku dokładnie od maja wiec jestesmy razem 8 lat a w związku małżeńskim jestesmy 4 lata :)

Załączniki

• 175d053f6f.jpeg
    175d053f6f.jpeg
    10,5 KB · Wyświetleń: 71
Witam :)

My jestesmy razem od 1993 roku czyli w czerwcu stuknie nam 16 latek , a po slubie 3,5 roku :-) i mam nadzieje ze razem sie również zestarzejemy ;-)

Po ślubie jesteśmy 5,5 roku ale znaliśmy się już dużo wcześniej najpierw jako zwykli znajomi a dopiero rok przed ślubem zostaliśmy parą.:-):-)

O rany, jak zobaczylam ten temat, to stwierdzilam ze napisze:-D
Z moja polowka jestem juz 7 lat i... 4 miesiace. Ale ten czas leci :-):-):-)

reklama
Do góry