reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile lat jesteśmy w związku?

a my jestesmy razem od 9 lat , czas leci....:tak:
w przyszlym roku bedziemy mieli 10 rocznice poznania i wybieramy sie na urlop w to samo miejsce w ktorym sie poznalismy - nad nasze Baltyckie morze

a szczesliwym malzenstwem jestesmy 7,5 roku:-):-D:laugh2:

reklama
My jesteśmy ze sobą od 6 lat,a w związku małżeńskim od 9 sierpnia 2003 roku-to już 4 latka:-)
im

My znamy sie 20 lat(razem chodzilśmy do podstawówki):tak:, małżeństwem jesteśmy 5 lat i mamy 3,5 letnia Dominisie
[/ATTACH]

A ja z moim mężem ogólnie to jesteśmy razem 10,5 roku razem z czego 5,5 poślubie no i mamy 2,5 letnią córeczke wikusię.Dziewczyny powiedzcie mi jak i skąd mge sobie wstawi taki rysunek przedstawiający ile moja malutka ma latek i ile jestem po ślubie.Dzieki.

My jestesmy razem 6 lat,po slubie w kwietniu bedzie 4 latka:-)

Gosiaczku wejdz na google,wpisz suwaczki,utwoz swoj i skopioj jego kod (chyba BBC) i wstaw w swoim podpisie
Pozdrawiam

My razem jesteśmy 10 lat:tak: a małżeństwem 5 latek :-Dz naszego udanego związku mamy 1,5 roczną córeczke Patrycje:-)
attachment.php

Załączniki

• serduszko.jpg
    serduszko.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 124
:-)mi i mojemu mężusiowi w lipcu stuknie 10 latek jak jesteśmy razem:-D,a małżeństwem prawie 7:tak::-D:-).
mamy 5,5 letniego synka:-) i 2 letnia córcie:-D.
miłość TO CUD...WIEC DBAJMY O NIĄ!!

reklama
my juz jestesmy razem jak widac ponizej... hehe małżeństwem jeszcze nie jesteśmy ale mamy juz 2,4 roczna córeczkę

Do góry