reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

pierwsza sprawa Marta nie musialas donosić Anecie wszystkiego co ci napisalam na gg..
Aneta jak sadzisz jakie Michał ma mieć zdanie o tym co Ty robisz ...
i najwazniejsze roznica pomiedzy mna a Toba polega na tym, ze ja nie zrobilam niczego umyslnie - a za to co powiedzialam czy napisalam przeprosilam.
Sama piszesz ze to co napisalas o zdjeciach czy pracy nei bylo umyslne ( tak samo bylo ze mna ). A w momencie kiedy trzeba bylo przeprosilam. Wiesz, jak mnie ktos przeprasza to ja mu nie wbijam szpili w plecy tak jak ty to zrobilas ze swoimi docinkami. Z premedytacja wymyslalas docinki tylko po to aby sprawic mi przykrosc czego ja bym Tobie nigdy nei zrobila umyslnie... bardzo sie chcialam z Wami spotkac ale skoro widze ze ktos mi docina i nie chce mnie widziec ( a juz dobitnie daje mi to do zrozumienia tak jak ty to zrobilas swoim zachowaniem) to jaki ma to sens ?? tez myslalam ze jak sie spotkamy to wyjasnimy sobie rozne sprawy i porozmawiamy... wyciaganie reki nie polega na tym ze jak ktos chce ci ja podac to go lejesz pala... jak sie z kims pokluce i chce sie pogodzic to nie wymyslam zlosliwosci tylko rozmawiam... jak ma byc dobrze skoro ja przeprosilam a i tak postanowilas mnie ukarac - no sory ale to chyba cos nie tak nie musisz mnie wychowywac...
Nigdy nie myslalam o Tobie zle do momentu kiedy z premedytacja zaczelas mi dopiekac. Umiem przepraszac i to zrobilam ale nie bede nikogo po stopach calowac. Tak bylas za mocno zlosliwa i nie zasluzylam sobie... ja jednak watpie zeby nasze stosunki sie unormowaly, nie wyobrazam sobie teraz spotkac... wiedzac ze kazde moje slowo jest doglebnie analizowane a za kazdym razem jak cos zle odbierzesz szarpac sie i denerowac sie bez powodu. Z drugiej stronie skoro ty tak to i ja tak powinnam zrobic przy najblizszej sposobnosci ale nie na tym polega znajomosc - na wielkich odwetach za drobne bledy. A napisalam ze splywa to po mnie - bo jezeli chcialabys sie pogodzic to bys to zrobila a jezeli widze ze pomimo przeprosin jest jeszcze gorzej to co ja bede sie przejmowala i denerwowala ...

reklama
Hej, dziekuję Wam za życzenia imieninowe:)

U nas gościna trwa ale zmieniamy się z mężem bo Filipek zasnął i teraz musimy czekać aż wstanie. Wtedy pojdziemy razem do rodziców, a narazie raz ja chodze raz misiek... śmiesznie heh no ale jakos trzeba sobie radzić.

Na kursie dziś już byłam. Miałam angielski 3h i ogólnie jestem zadowolona, babka rozmawia z nami przeważnie po angielsku. Nawet jak weszłam do sali to zapytała mnie jak sie nazywam i skąd jestem(po ang) wiec trzeba było odpowiedzieć heh. I tak to mniej wiecej wygląda.
Jutro też mam zajecia na 9.
Mąż sobie ładnie poradził z synkiem, byli na spacerku i na lodach:)
Wieczór również zapowiada się cudownie..

miłego dnia wam życzę!

Hej.
My wlasnie wrocilismy z goscinki. bylo super!
Filipek juz wykapany i mamy z mezem nadzieje ze szybko nam zasnie.... chcemy spedzic wieczor we dwoje.
Na szanty tez sie wybieramy.

milego wieczoru dziewczyny! ;-)

reklama
hej dziewczyny!
ja już po kursie:) no i cały weekend mam wolny aż do wtorku.
Dzis mamy imprezowy dzień, idziemy do parku z synkiem bo jest mała imprezka od mojego męża z pracy, a potem wieczorem na szanty ruszamy już tym razem sami we dwoje..
Dzien pełen atrakcji:)

Wam też zycze milego dnia!
pozdrawiam

Do góry