reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

kurde laski,ale kuba szaleje w rowerku,chyba bedzie z nim spal:D

pani pow. ze brakuje jednej sruby do podnozka,bo ich corka nigdy nie miala go zalozonego.. okazalo sie ze moj brat wzial go na warsztat,i zadnej sruby tam nie powinno byc,a podnozek jest zalozony;)
dodatkowo bajer w postaci ploz do rowerka (nie wiem po co robic bujak z rowerka,ale ok,niech im bedzie)

jutro spacer na arenie:D

reklama
O boze, wywolałam burzę w szklance wody..
Ja nie lubie Biedronki bo:
- nie mozna płacić kartą
- są tam zawsze mega kolejki do kas
- są wąskie alejki i nie moge sie przecisnąć z wózkiem

amen.

widzialam te kalosze,ale kurde musze kupic na allegro,bo troche mi szkoda 25zl za kaloszki ktore pewnie starcza na pare mc,a moze ich w ogole nie zalozy..ale te z pileczkami byly swietne;(

a ta kapoca przeciwdeszczowa z dinozaurem;(( czemu wszystko jest takie drogie;?

kalosze z piłeczkami sa czaderskie, ale tez nie kupila,, nie wiedzialam jaki rozmiar i bałam sie ze Kuba ich nie założy ani razu ;(

a która to Biedronka taka wypasiona w Linie?

ta na magnoliowej, wczesniej był tam spozywczy Plus. a teraz zrobili Biedronke i chyba ma sie calkiem niezle, bo ciagle mnostwo samochdów na parkingu ;)

heheheheh niezłe ;)

a tak w nawiązaniu: w toronto na starówce, na deptaku powstaje biedronka :p

ale nasza Pierdoronka robi kariere;) chociaz podobno nalezy do Portugalczyków, a tylko nazwa polska

O boze, wywolałam burzę w szklance wody..
Ja nie lubie Biedronki bo:
- nie mozna płacić kartą
- są tam zawsze mega kolejki do kas
- są wąskie alejki i nie moge sie przecisnąć z wózkiem

amen.

a w tej wielgaśnej Biedronce u nas sa takie alejki, ze traktorem można sie zmieścic;)

ale robie reklame Biedronki ;) heheh

hehe dobre ja też w takim razie zaliczam się do tych najbiedniejszych bo lubię zakupy w biedronce .U nas są 3 ale jeżdzę do jednej bo najmniej ludzi ale wkurza mnie że nie można kartą płacić ,szczególnie jak coś mi w oko wpadnie a ja nie lubię kasy przy sobie nosić

Nie wiecie gdzie jest albo będzie w najbliższych dniach promocja na pampersy? Mamy jeszcze pół paczki i przydałoby się pomału rozglądnąć za kolejnym przydziałem :)

reklama
hehe dobre ja też w takim razie zaliczam się do tych najbiedniejszych bo lubię zakupy w biedronce .U nas są 3 ale jeżdzę do jednej bo najmniej ludzi ale wkurza mnie że nie można kartą płacić ,szczególnie jak coś mi w oko wpadnie a ja nie lubię kasy przy sobie nosić

No z kartą to porażka:(

Do góry