C
cobra18
Gość
Czas najwyższy dyplom odebrać :-) tym bardziej że już listownie mnie o to z uczelni proszą
a nie mozesz kogos uprzywilejowanego po niego wyslac?
ja tak brata po dokumenty ze szkoly wyslalam ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czas najwyższy dyplom odebrać :-) tym bardziej że już listownie mnie o to z uczelni proszą
a nie mozesz kogos uprzywilejowanego po niego wyslac?
ja tak brata po dokumenty ze szkoly wyslalam ;p
bardzo mi sie podoba czekamy na zdjecia 'live' :-)Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro
Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy
moze bedzie okazja sie spotkac?Nie mam tam nikogo, no i jeszcze legitymacje muszę oddać :-)
Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro
Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy
Dziewczyny z Poznania gdzie u Was są najfajniejsze komisy z art. dziecięcymi i ciucholandy??
a wybierasz sie do nas??
zapomnialam jak sie nazywaja te ciuchlandy ''pelna szafa'' ? kasiulka tez w takich chyba kupuje,to moze mnie poprawi. co do komisu, to na ul rolnej/hetmanskiej -prawie naprzeciwko mc donalda
Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi))
Tak jak Cobra mówi, Pełna Szafa. Ja znam trzy. Jedna na Osiedlu Jana III Sobieskiego, druga na Osiedlu Bolesława Śmiałego i trzecia na Osiedlu Przyjaźni. Na Sobieskiego masz też komis z odzieżą dziecięcą, nie pamiętam jaki numer bloku ale jutro zobaczę.
Cobra, jest ponoć fajny i wielki lumpeks na Św. Marcinie (blisko ul. Gwarnej) Nigdy tam nie byłam, jutro pojadę obczaić. Byłaś tam może kiedyś?