reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Nie mam tam nikogo, no i jeszcze legitymacje muszę oddać :-)
moze bedzie okazja sie spotkac?:D

Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi:)))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro

Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy:)

super! ale cena mnie zabila .

laski macie moze na sprzedaz jakis sorter?niekoniecznie musi byc to garnuszek na klocuszek,
albo ta kolejke mula z ikea?

Dziewczyny z Poznania gdzie u Was są najfajniejsze komisy z art. dziecięcymi i ciucholandy??

a wybierasz sie do nas??:D
zapomnialam jak sie nazywaja te ciuchlandy ''pelna szafa'' ? kasiulka tez w takich chyba kupuje,to moze mnie poprawi. co do komisu, to na ul rolnej/hetmanskiej -prawie naprzeciwko mc donalda

Tak jak Cobra mówi, Pełna Szafa. Ja znam trzy. Jedna na Osiedlu Jana III Sobieskiego, druga na Osiedlu Bolesława Śmiałego i trzecia na Osiedlu Przyjaźni. Na Sobieskiego masz też komis z odzieżą dziecięcą, nie pamiętam jaki numer bloku ale jutro zobaczę.

Cobra, jest ponoć fajny i wielki lumpeks na Św. Marcinie (blisko ul. Gwarnej) Nigdy tam nie byłam, jutro pojadę obczaić. Byłaś tam może kiedyś?

Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi:)))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro

Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy:)

Zobaczysz, będziesz zadowolona :) U nas sprawuje się super! Wydaje mi się, że jedyne co by mogli w tym wózku poprawić to sposób rozkładania oparcia, czasem ciężko się 'opuszcza', ale poza tym to same zalety: leciutki, bardzo skrętny, super się prowadzi, łatwo się składa -zresztą sama zobaczysz! :)

Tak jak Cobra mówi, Pełna Szafa. Ja znam trzy. Jedna na Osiedlu Jana III Sobieskiego, druga na Osiedlu Bolesława Śmiałego i trzecia na Osiedlu Przyjaźni. Na Sobieskiego masz też komis z odzieżą dziecięcą, nie pamiętam jaki numer bloku ale jutro zobaczę.

Cobra, jest ponoć fajny i wielki lumpeks na Św. Marcinie (blisko ul. Gwarnej) Nigdy tam nie byłam, jutro pojadę obczaić. Byłaś tam może kiedyś?

chodzi o ten w alfie? czy tam okraglaku?
chyba nie o ten ?
jesli chodzilo by o ten w okraglaku,to stracilam tam pare ladnych stowek lacznie. lubie jak ubranka sa na wieszaku;)

reklama
Dziewczyny to jak możecie to napiszcie mi dokładne adresy :-) Jan III Sobieski to w pobliżu uczelni więc trafię a resztę sprawdzę na mapie :-)

Do góry