reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
dziewczyny mam pytanie czy butelki lovi są w jakiejś większej pojemności niż 250 ml? patrzyłam na allegro ale nie widziałam

kupilam dzisiaj świetne rzeczy w biedronce!!!!!!!!!!!!!
1.puzzle drewniane w kształcie pociągu! takie edukacyjne, były 2 rodzaje: z literkami i cyferkami, kupilam oba opakowania, wprawdzie dla dzieci po2 r.ż. ale nie moglam sie powstrzymac, sa świetne!! 28 elementów za niecałe 15 zł,
2.super śliniaki, foliowe w 3paku
3.stołeczek dla dzieci z pojemnikiem w środku np na klocki

oprocz tego były dla starszych dzieci cudne, kolorowe gumowce za 25 i płaszczyki przeciwdeszczowe za 35, zastanawiam sie też nad firankami, chyba jutro pojade je kupic, bo mi sie tak spodobały ;)
mamy taka Biedronke w ktorej sa wyprzedaze, co jakis czas przywoza z innych sklepów asortyment, ktory nie zostal sprzedany i robia fajne promocje;)maja ogromna powierzchnie, to najwieksza biedronka jaka widzialam, śliczne kurteczki były po 10zł ale zostaly tylko rozmiary na 68 eh kiedys wspaniałe dresy niemowlece były za 10zł (obdarowalam wszytskich znajomych, ktorzy maja male dzieci, bo az żal było nie kupić) body za 3zł, zabawki grajace(gąsiennice, pieski) za 9zł
bede tak czesciej chodzic, jestem zachwycona;)

kupilam dzisiaj świetne rzeczy w biedronce!!!!!!!!!!!!!
1.puzzle drewniane w kształcie pociągu! takie edukacyjne, były 2 rodzaje: z literkami i cyferkami, kupilam oba opakowania, wprawdzie dla dzieci po2 r.ż. ale nie moglam sie powstrzymac, sa świetne!! 28 elementów za niecałe 15 zł,
2.super śliniaki, foliowe w 3paku
3.stołeczek dla dzieci z pojemnikiem w środku np na klocki

oprocz tego były dla starszych dzieci cudne, kolorowe gumowce za 25 i płaszczyki przeciwdeszczowe za 35, zastanawiam sie też nad firankami, chyba jutro pojade je kupic, bo mi sie tak spodobały ;)
mamy taka Biedronke w ktorej sa wyprzedaze, co jakis czas przywoza z innych sklepów asortyment, ktory nie zostal sprzedany i robia fajne promocje;)maja ogromna powierzchnie, to najwieksza biedronka jaka widzialam, śliczne kurteczki były po 10zł ale zostaly tylko rozmiary na 68 eh kiedys wspaniałe dresy niemowlece były za 10zł (obdarowalam wszytskich znajomych, ktorzy maja male dzieci, bo az żal było nie kupić) body za 3zł, zabawki grajace(gąsiennice, pieski) za 9zł
bede tak czesciej chodzic, jestem zachwycona;)

widzialam te kalosze,ale kurde musze kupic na allegro,bo troche mi szkoda 25zl za kaloszki ktore pewnie starcza na pare mc,a moze ich w ogole nie zalozy..ale te z pileczkami byly swietne;(

a ta kapoca przeciwdeszczowa z dinozaurem;(( czemu wszystko jest takie drogie;?

reklama
Do góry