reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

anecznik, moja Li jest szczęśliwą posiadaczką tego ślimaka:D:D I chyba najbardziej ją interesuje, uwielbia wyciągać z niej te klocki (jeszcze nie ogarnęła wkładania przez dziurki, ale do otwartego schowała kiedyś nawet głowę ślimaka:D:D - bo można ściągnąć) i uderzać nimi o siebie. Przy kołysaniu jest fajna melodyjka. Myślę, że fajna zabawka, tylko ma jedną jak dla mnie wadę, ta klapka otwierana nie jest najmocniejsza i pewnie gdyby dziecko użyło duuużo siły to by ją wyrwało/złamało. ale póki co jest całe i sprawne;).

reklama
polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfort:D:D Używałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle:).
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas:)(używam już kilka miesięcy)
Gzieś w jakiejś gazecie był test pieluch i były one na pierwszym miejscu egzekwo z pampersami....za daleko mam do kauflanda ale może się pofatyguje i je sprawdze- o ile ten kaufland o którym myśle jeszcze istnieje :)

My mamy kilka zabawek fisher pricea i nie wiem czy to zrzadzenie losu ale zadna nie bawiła sie dłuzej niz pół godz!!!Nie wiem czy ta firma nie oddzałowuje na nią czy co????
Ona woli te zabawki które dla nas sa tansze:) a ona jakos chetniej sie nimi bawi:)Takze na fisher postawilismy krzyzyk:)Wczoraj dostała Garnuszek na klocuszek nic zero zainteresowania!!A z garnuszkiem dostałą gumowce Campusa o matko z kazdej strony je obejrzałą pogryzła itd;)

Nie rozstaje się z nim juz 3 dzien! Ale najbardziej ją (i mnie tez:)) interesuje w jakim płynie do płukania ta zabawka była wyprana bo pachnie pięknie!!!:)

Haha! Kochana w najnowszym Lenorze którego prawie nigdzie nie ma, ba nawet na google nie mogę go znaleźć żeby Ci pokazać zdjęcie więc wkleje swoje

DSCN3318.jpg

reklama
Do góry