reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
ja dziś z radości w lupie filipowi coś kupiłam: sweterek w romby, koszule flanelową i bluzeczkę na dł rękaw i wydałam całe 12,60 były też fajne kurtki (nowe, jeszcze z metkami),l ale nie kupiłam, chociaż w sumie mogłam i bym je z zyskiem na allegro puściła, bo to nowe h&m, next i chyba adidas były a ceny do 20 zł, chyba pomyślę nad biznesem: w lumpie będę okazje wyhaczała i na allegro sprzedawała :)

To nie takie proste hehehehe

Ja próbuje, parę rzeczy sprzedaje ale wiara to by za darmo chciała najlepiej.

Robię tak że kupuje rzeczy Hani a te za małe po niej sprzedaje na allegro.

To nie takie proste hehehehe

Ja próbuje, parę rzeczy sprzedaje ale wiara to by za darmo chciała najlepiej.

Zgadzam sie w pełni :) Mnie się tez wydawało, że to takie fajne i proste ale chyba bardzo dużo osób tak myśli i tych ofert na allegro jest zatrzęsienie!

Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......

Zgadzam sie w pełni :) Mnie się tez wydawało, że to takie fajne i proste ale chyba bardzo dużo osób tak myśli i tych ofert na allegro jest zatrzęsienie!

Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......

W Tesco widziałam 84szt pampków za 59,90

Dziewczyny kupiłam parę ciuszków w H&M, może po parę groszy zarobię na allegro jak nie to za jakiś czas na prezenty będzie, haha

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfort:D:D Używałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle:).
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas:)(używam już kilka miesięcy)

reklama
polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfort:D:D Używałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle:).
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas:)(używam już kilka miesięcy)

Dzięki za info :-)

Dziewczyna skuszona Waszymi informacjami o przecenach w H&M poszłam i wyszłam z niczym :-) może to i dobrze :-) Przeceny niby jakieś były ale tylko dla dziewczynek. Chyba zapomnieli o chłopcach :-)

Ma może któraś z Was tą zabawkę
FISHER PRICE SLIMAK SORTER Z KLOCKAMI SKLEP WAWA (1516831237) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie w TESCO jest za 37zł i się nad nią zastanawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry