zyrraffka
Szczęśliwa mama
No Cobra, bajek nie oglądasz? hahaha
ja oglądam tylko mini mini i też nie znam tej bajki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Cobra, bajek nie oglądasz? hahaha
Kasiulka- moja Hanka się uparla na różowego kotka i fioletowego króliczka Waybuloo. Ile chcesz za nie?
ja dziś z radości w lupie filipowi coś kupiłam: sweterek w romby, koszule flanelową i bluzeczkę na dł rękaw i wydałam całe 12,60 były też fajne kurtki (nowe, jeszcze z metkami),l ale nie kupiłam, chociaż w sumie mogłam i bym je z zyskiem na allegro puściła, bo to nowe h&m, next i chyba adidas były a ceny do 20 zł, chyba pomyślę nad biznesem: w lumpie będę okazje wyhaczała i na allegro sprzedawała![]()
To nie takie proste hehehehe
Ja próbuje, parę rzeczy sprzedaje ale wiara to by za darmo chciała najlepiej.
Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......
Zgadzam sie w pełniMnie się tez wydawało, że to takie fajne i proste ale chyba bardzo dużo osób tak myśli i tych ofert na allegro jest zatrzęsienie!
Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......
polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfortUżywałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle
.
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas(używam już kilka miesięcy)