reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

zdec dobrze,ze przypomnialas o tych nakładkach na sutki , bo miałam je zakupic i kompletnie o nich zapomnialam. A ty jaki masz rozmiar? Bo mi ktos kiedys mowil,ze najlepiej najmniejsze kupywac,czyli S.

Ja właśnie wzięłam te najmniejsze. Ale w sumie tak sobie pomyślałam że mam małe piersi to będą najlepsze. Chociaż podobno z ich rozmiarem to tak jak z rozmiarem smoczka, moja znajoma mówiła że miała te większe one mają większe dziurki i małemu się lepiej ciągnęło... no i bądź tu człowieku mądry... w razie czego dokupi się większe, a na razie te małe na początek mam nadzieję że wystarczą.

reklama
Kolejne moje dziwne pytanie:
Dziewczyny czy materace gryczane, kokosowe itp mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka?

najwazniejsze zakupy zrobione i pomimo tego ze mam juz 2 dzieci nic nie mam po chlopcach,wszystkie ubranka nowe bo po najmlodszym pozyczylam i juz niestety z powrotem nie dostalam:( a co do innych rzeczy takich jak wozek,mebelki,posciel czy sterylizator po prostu wolalam nowe a po xavim juz sprzedane.Wiem ze to moje ostatnie dziecko wiec nie zamierzam oszczedzac:)
a wiec lozeczko kupilam takie jak mialam wczesniej czyli z kubusiem puchatkiem tyle ze 2 i pol roku temu kolorek byl inny a ja chcialam tym razem w komplecie z komoda i zmuszona bylam kupic nowe zeby miec ten sam kolor lozeczka i komody
Winnie the Pooh cot bed - Total saving

dzis jade po karuzele ale nie wiem ktora kupic
Fisher Price Peek-a-Boo™ Leaves Mobile : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
ta mi sie podoba bo mam taka mate i hustawke po Xavim
ale ta wydaje sie fajniejsza bo lampka jest i misiu sie pokazuje
Fisher-Price Precious Planet 2-in-1 mobile : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
na ktora byscie sie zdecydowaly?pomocy!
ta pierwsza bardziej mi sie podoba :) jest ciekawsza i bardziej kolorowa co przyciąga wzrok maleństw :) ta druga mojej koleżance np. sie nie sprawdziła

reklama
Do góry